продаж 3-к квартира Хмельницький, 79500 $

Україна / Хмельницька область

Ви шукаєте ідеальний варіант для комфортного життя? Маю для вас чудову пропозицію!

Квартира на вулиці Січових стрільців (ЖК Агора) - саме серце мікрорайону Озерна. Квартирзнаходиться на 8/8, з загальною площею 118,6 кв.м. Сучасний євроремонт у світлих тонах, який надає особливий шарм приміщенню.

Квартира складається з двох кімнат та просторої кухні-вітальні на мансардному поверсі. Вам не доведеться турбуватися про меблі, оскільки вона вже оснащена вмонтованою кухнею, електроплитою, духовою шафою та холодильником.
В кімнатах та коридорі простелений ламінат, а вся квартира має натяжні стелі. Вас з радістю зустрінуть два облицьованих сучасною плиткою санвузла. А для вашої зручності є навіть гардеробна.
Квартира оснащена якісною електрикою, три фази, а також встановлений електрокотел та бойлер. В санвузлі є тепла підлога, що додає комфорту.

Квартира є світлою, просторою та теплою. Ви будете жити в ОСББ з закритим двором та відеоспостереженням як у дворі, так і у будинку. А поруч знаходиться вся необхідна сучасна інфраструктура.

#128222; Щоб дізнатися більше про цю пропозицію, звертайтеся до Саші з АН Опора за номером +380966591805.

Не прогавте свій шанс на комфортне місце проживання! Зателефонуйте прямо зараз! #128188; #127968;

#нерухомість #продажквартир #комфорт #сучасність #якість #ідеальнийваріант #опораан #агенствонерухомості #агентствонерухомості #реклама #продаю #осбб #інфраструктура
вул. Січових Стрільців;
площа: 118.6/41/40.1 м2;
поверх: 8/8
Дата: Понеділок, 15 Липня 2024

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 3-кімн. квартир: