продаж 3-к квартира Луцьк, 52000 $

Україна / Луцьк

Продам комфортну трикімнатну квартиру (чеський проект), з відмінним внутрішнім станом, у нестарому цегляному будинку!
Загальна площа квартири 62 кв.м., вигідне і зручне для життя планування з трьома окремими кімнатами, місткою кухнею, роздільним санвузлом і заскленим балконом та лоджиєю. Також наявна містка кладова.
Добротний внутрішній стан (вирівнені й задекоровані шпалерами стіни, хорошої якості паркет у кімнатах, встановлені нові меблі на кухні і т.д.) квартира готова до швидкого заселення нових господарів!
Наявні усі необхідні лічильники (на світло, газ і воду), також встановлено тепловий лічильник на будинок, що дасть змогу новим власникам суттєво економити на комунальних платежах.
Квартира не кутова, двостороння, розташована на 7-му (із загальних 9-ти) поверсі цегляного будинку нестарої архітектурної забудови. Охайний, впорядкований двір та під’їзд, діючий ліфт.
Район з відмінною інфраструктурою та легкою транспортною розв’язкою бульвар Івана Газюка (колишній Дружби Народів), буд. 3. Поруч зупинки громадського транспорту, супермаркет АТБ і Салют, дитячі садочки (№ 23, 22 і 13), школи (№ 24, 20), вище професійне училище №9, у достатній кількості заклади відпочинку та побуту. Неподалік чудовий сквер як місце для прогулянок і відпочинку.
Житло для особистого комфортного проживання або квартира під вигідну здачу в оренду вирішувати лише Вам!
Дружби народів, 3;
площа: 62/41/8 м2;
поверх: 7/9
Дата: Субота, 5 Жовтня 2024

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 3-кімн. квартир: