продаж 3-к квартира Київ, Голосіївський, 92000 $

Україна / Київ

Квартира з авторським ремонтом! ЖК Кришталеві Джерела!

Продається 2-рівнева квартира на вулиці Метрологічній, 54б. Зроблений авторський ремонт. Висота стелі 5+, що дуже вдало використано автором ремонту квартири, і на другому рівні створено окремі кімнати площею 7 м2 та 8 м2.

Перший поверх: простора вітальня 17,2 м2, світла кухня 14,1 м2 з виходом на засклений теплий балкон та видом на Хотівський ліс, фонтани та красиву зону відпочинку. Сумісний санвузол з теплою підлогою, коридор із вбудованою шафою для одягу та коморою під сходами.

Двері з натурального дерева з ударостійким склом. Якісна фурнітура на меблях і дверях. На підлозі керамограніт. Є техповерх, тобто квартира не на останньому поверсі+теплозахист і відсутність шумів.

Скандинавський стиль ремонту з використанням натуральних матеріалів та вбудованої техніки італійського виробництва. Усі меблі та двері виготовлені на замовлення. Газова плита з аерогрилем, електродухова шафа та посудомийна машина, холодильник, пральна машина з функцією сушіння, бойлер на 80 л, два кондиціонери, телевізор 55 дюймів, рекуператор.

Раціональне використання площі при проєктуванні для комфортного проживання.

Будинок бізнес-класу монолітно-каркасний, газоблок, утеплювач. Газифікований. Є технічний поверх. Під’їзд доглянутий, кодовий замок.

Закрита територія, пропускна система, відеонагляд. Сучасні доглянуті двори з дитячими та спортивними майданчиками. Облаштовані зони відпочинку з лавочками та зеленими насадженнями, клумбами та місцями для парковок.

На території житлового комплексу є дитячий садок, приватна школа, продуктові магазини, кав’ярні, ресторани, відділення банків та пошти, аптеки, обєкти побуту. Поруч магазин Новус, Фора, а також безліч інших об’єктів соціально-побутового та культурного призначення.

За декілька хвилин транспортом Феофанівський ринок, ТРЦ Магелан, Республіка, Епіцентр. Комплекс приваблює наявністю поруч нього сучасного парку Феофанія з озерами та джерельною водою, сусідством із Феофанівським Свято-Пантелеймонівським монастирем.

Зручна транспортна розвязка. За 2 хвилини зупинка комунального транспорту: маршрутки, автобус. Найближче метро Іподром, Теремки до 15 хвилин транспортом.

Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном.

Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти!

Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків.

Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами:
1) Є-оселя
2) Житло для ВПО та військових (постанова 280)
3) Сертификат на зруйноване житло

З нами безпечно, якісно, вигідно!
Метрологічна вул., 54б;
площа: 65/32/13 м2;
поверх: 5/5
Дата: Понеділок, 28 Жовтня 2024

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 3-кімн. квартир: