продаж 3-к квартира Київ, Подільський, 79000 $

Україна / Київ

Гарна квартира в розвиненій локації! Багато транспорту в різні напрямки!

Продається 3-кімнатна квартира на проспекті Європейського Союзу (Правди), 31а. Розташована на 13 поверсі 22-порвехового будинку. Загальна площа 99 м2. Зручне планування, окремі кімнати, широкий коридор, два санвузли, окрема кухня 14 м2, балкон. Хороший стан, помешкання з усіма меблями та технікою.

Чистий широкий тамбур, тихі сусіди. Доглянутий будинок, вхід з двору. У під’їзді зустрічає консьєрж. Охайний під’їзд, постійно прибираються сходові майданчики.

Двір знаходиться у глибині від дороги, доглянутий та чистий. Біля дому розташовані дитячий та спортивний майданчики, є місця для паркування автомобіля.

Біля будинку супермаркети: АТБ, Сільпо, Новус та продуктовий ринок. У пішій доступності (10 хвилин) є садки та школи, поліклініка. До ТЦ Ретровіль 15 хвилин пішки, Орнамент 2 хвилини пішки, Караван 5 хвилин на авто, Лавина 10 хвилин на машині.

Під будинком зупинка маршрутного таксі, автобуса та тролейбуса 2 хвилини пішки. Транспортна розвязка на всі напрямки Києва: Центр, Лівий берег, Кільцева дорога. До метро Оболонь, Мінська 10 хвилин на маршрутці.

Ціна 79 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном.

Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти!

Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків.

Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами:
1) Є-оселя
2) Житло для ВПО та військових (постанова 280)
3) Сертификат на зруйноване житло

З нами безпечно, якісно, вигідно!
Правди просп., 31а;
площа: 99.5/53/14.1 м2;
поверх: 13/22
Дата: Середа, 23 Жовтня 2024

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 3-кімн. квартир: