продаж 3-к квартира Київ, Дніпровський, 77999 $

Україна / Київ

Зустрічайте майбутнє вашого ідеального життя!

БЕЗ КОМІСІЇ !!, з БОМБОСХОВИЩЕМ!

Простора 3-кімнатна квартира, за адресою Воскресенський проспект 54, площею 66 кв.м, готова вразити вас своїм комфортом та стилем. Розташована на першому поверсі, із додатковим підвалом/сховищем площею 12 кв.м, ця квартира забезпечить вам безпеку та зручність.

Елегантний дизайн та зручне планування: Окремий блок на 2 квартири, з трьома вхідними дверима (вхів в будинок, блок та квартира) . Ремонт завершено лише два роки тому, що гарантує сучасний вигляд та функціональність.

Ідеальний простір для життя: Простора дитяча кімната, відокремлена від дорослої спальні та вітальні-студії, дозволить кожному члену родини насолоджуватися своїм простором. Гардеробна кімната та окрема зона для їдальні, яку можна перетворити на додаткову кімнату за вашим бажанням.

Сучасна ванна кімната: Сумісна ванна з туалетом облаштована новітньою сантехнікою та гарантує комфортні умови для відпочинку.

Укомплектована меблями та побутовою технікою: Вся необхідна побутова техніка та стильні меблі вже чекають на нових власників.

Документація: Усі документи та технічний паспорт на всю площу на руках. Квартира готова до продажу.

Розкішне транспортне розвязування, південний міст, ТЦ Sky Mall, Novus , до метро Дарниця 10-15 хв. Поруч чисте озеро і зони для відпочинку, мангал, пісок.

Найкраща пропозиція в даній локації !
Перова бульв., 54;
площа: 66/25.4/14.5 м2;
поверх: 1/14
Дата: П'ятниця, 4 Жовтня 2024

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 3-кімн. квартир: