продаж 3-к квартира Київ, Деснянський, 72000 $

Україна / Київ

Простора квартира з чудовим плануванням! Молодіжний район!

Продається 3-кімнатна квартира на вулиці Градинській, 5. Оселя в чудовому стані, можна заїхати та жити. Комфортні та просторі кімнати переважно квадратної форми, не вузькі, просторий коридор, 2 санвузли.

Квартира двостороння, одна лоджія з виходом з кухні, засклена, у гарному стані. Усі вікна металопластикові. Стіни оздоблені шпалерами та штукатуркою. Санвузли в кахлі. Зручна кухня. Підлога застелена ламінатом.

Вбудована кухня, шафи, ліжко залишаються. Все інше за домовленістю.

Дуже світла, простора, поруч все, що треба. Не дуже високий поверх, стоять лічильники на тепло. Немає нічого зайвого в ремонті, простір для творчої особистості.

Індивідуальний проєкт 2010 року. Монолітно-каркасний керамоблок, вентильований фасад. Зовнішній вигляд чудовий, доглянутий підїзд, дуже просторий, стоїть кодовий замок, працює консьєрж.

Ліфти: вантажний та пасажирський в чудовому стані, Сходи доглянуті, є комора біля спільного балкону, яка закривається на ключ.

Будинок розташований в глибині, не близько біля дороги. Дуже охайний та доглянутий двір з лавочкою та клумбою. Є місця для паркування, також поруч платна стоянка.

Все, що потрібно є у пішому доступі: магазини, ТРЦ Район, аптеки, діагностичний центр, школи, дитячі садки, хімчистка, лікувальні центри, перукарні, є навіть маленький базарчик з домашніми продуктами, попри новий район.

Молодіжна локація, поруч мало старих будинків. Немає натовпу, все по-домашньому.

Розвязка дуже чудова. Тролейбуси, автобуси, маршрутки у будь-який кінець міста. До метро Почайна, Дарниця 20-25 хвилин транспортом.

Ціна 72 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном.

Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти!

Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків.

Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами:
1) Є-оселя
2) Житло для ВПО та військових (постанова 280)
3) Сертификат на зруйноване житло

З нами безпечно, якісно, вигідно!
Градинська вул., 5;
площа: 103/60/13.2 м2;
поверх: 11/23
Дата: Субота, 26 Жовтня 2024

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 3-кімн. квартир: