продаж 3-к квартира Київ, Святошинський, 53000 $

Україна / Київ

Простора квартира в розвинутому районі!

Продається 3-кімнатна квартира на вулиці Григоровича-Барського, 7. Не кутова, тепла, знаходиться в середині будинку. Загальна площа 69,7 м2. Кімнати переважно квадратної форми, планування роздільне. Двостороння оселя.

Вікна дерев’яні, у непоганому стані. В одній кімнаті зроблено ремонт, частково поклеєні шпалери в коридорі. Стан під ремонт. Є дві лоджії можна використовувати як додатковий простір.

На підлозі постелений лінолеум, на стелі штукатурка. Двері міжкімнатні частково нові, частково старі. Є душова кабіна.

Пральна машина, посудомийка, 2 кондиціонери, холодильник, телевізор, газова плита, духовка, меблі, частково старовинні, ручної роботи (Германія). Все залишається. Техніка не дуже нова.

Будинок 96 серія, залізобетон. Хороший стан під’їзду та будинку, вхід з двору через домофон. Ліфт, сходовий майданчик у нормальному стані. Двір в глибині, охайний та затишний. Є багато простору. Широкий та великий з дитячим майданчиком та лавочками. Багато місця для паркування автомобіля.

Дитячий садочок за 2 хвилини пішки, та без перетину дороги, тобто можна сказати, що у дворі. Неподалік є школа. АТБ, Ашан, Новус, продуктовий базар, магазин. Близько озеро, парк, церква. Поруч Приватбанк, Укрсиббанк, Ощадбанк, Укрпошта, Нова пошта, поліклініка. За 400 метрів басейн та тренажерний зал.

Поруч зупинка і досить шумна дорога, але будинок так побудований, що дуже тихо і затишно. До метро Святошин 15 хвилин їзди, швидкісний трамвай №1, зупинка транспорту 100 метрів.

Ціна 53 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном.

Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти!

Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків.

Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами:
1) Є-оселя
2) Житло для ВПО та військових (постанова 280)
3) Сертификат на зруйноване житло

З нами безпечно, якісно, вигідно!
Григоровича-Барського вул., 7;
площа: 69.7/42/7.3 м2;
поверх: 3/9
Дата: П'ятниця, 11 Жовтня 2024

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 3-кімн. квартир: