продаж 3-к квартира Київ, Подільський, 52000 $

Україна / Київ

Простора квартира в перспективній локації!

Продається 3-кімнатна квартира на вулиці Василя Порика, 15. Комфортне планування, вікна на дві сторони у двір та на вулицю. Роздільні кімнати, відокремлений санвузол, широкий хол, комірка, лоджія. У помешканні стоять металопластикові вікна, зроблено косметичний ремонт. 3 роки тому замінили проводку та сантехніку.

Підлога встелена паркетом та плиткою, на стінах поклеєні нові шпалери. Всі меблі та техніка залишаються та входять у вартість, а саме: пральна машина, полита, духова шафа, витяжка, кондиціонер та бойлер.

Будинок із залізобетонними перекриттями, під’їзд у доглянутому стані, два нових ліфти. Вхід з двору через кодовий замок. Тихий та охайний двір з місцями для паркування, на території розташовані дитячі та спортивні майданчики.

Розвинена інфраструктура, у пішому доступі є все необхідне для комфортного життя. Поруч знаходяться супермаркети, торгівельний центр Ретровіль з різноманітними магазинам, де можна придбати різноманітні речі, випити кави та перекусити у затишних ресторанах, а після того відвідати кінотеатр. Через дорогу від будинку знаходиться ринок, Спортлайф, Ашан, Лавина, Епіцентр 7 хвилин на авто.

До зупинки маршрутного таксі, автобуса та тролейбуса 3 хвилини пішки. Транспорт прямує до Центру, Оболоні та Нивок. Будується нова станція метро Виноградар.

Ціна 52 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном.

Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти!

Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків.

Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами:
1) Є-оселя
2) Житло для ВПО та військових (постанова 280)
3) Сертификат на зруйноване житло

З нами безпечно, якісно, вигідно!
Василя Порика просп., 15;
площа: 61.4/36/7 м2;
поверх: 5/10
Дата: Субота, 21 Вересня 2024

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 3-кімн. квартир: