продаж 3-к квартира Київ, Печерський, 150000 $

Україна / Київ

Продається 3-кімн.кв., бул.,М.Міхновського, без%%.

У вас велика родина і ви шукаєте місце сили для неї, але 22-х поверхові бетонні хащі не для вас? Ваш будинок має бути виключно цегляним, а ще й в центрі міста? Ви навіть не уявляєте парадних без ремонту, а й самі готові спробувати втілити свої дизайнерські мрії у життя у власній оселі? Число 13 завжди щасливе для вас? Не витрачайте час на пошуки! Ми вже зробили це за вас!

Продається 3-кімнатна квартира (велика кухня-студіо, 2 - окремі), бул. М.Міхновського (бул.Дружби Народів), 13, Печерський р-н.

Квартира розташована на 3-му (найбільш комфортному) поверсі 5-ти поверхового цегляного будинку, сталінка.
В парадному встановлений домофон для більшого відчуття безпеки у власній оселі.

Загальна площа квартири 75,0 м2, житлова 50,5 м2, кухня-вітальня 8,4+19 м2; коридор 10,5 м2; не засклений балкон, який виходить у двір; санвузол окремий; висота стелі 3м, перекриття залізобетоні, значна товщина стін. Квартира двостороння. Будино 1961 року, але ж як будували тоді! В квартирі газове забепечення, що дає можливість бути незалежними під час відключень електрики.

Наша перевага основний фундаментальний ремонт вже зрблено: замінені труби, електрика, радіатори, вирівняні стіни, підлога і стеля, встановлені склопакети, фільтри на воду.

Розвинена інфраструктура дозволяє мати все під рукою і робить це місце особливо привабливим: супермаркети (Novus через дорогу), дошкільні та шкільні навчальні заклади (дитячий садочок безпосередньо в будинку), ресторани, відділення банків, салони краси, спортклуби, тощо.

Зручне транспортне сполучення: станції метро Звіринецька (колишня Дружби народів), Либідська - 10 хвилин пішки, Центральний автовокзал - в пішій ході, проспект Міхновського- з великою кількістю громадського транспорту під будинком.

Прекрасна зона відпочинку Національний ботанічний сад ім.М.М.Гришка в безпосередній блізькості, що надихає вас проводити вихідні недалеко від оселі і не витрачати час на дорогу.

Квартира підійде як для молодої сімї, так і для дорослих самодостатніх людей, які цінують спокій і тишу, але не бажають втрачати звязок з "великим містом".

Вартість 150 000 у.о. Продаж без комісії для покупця.
Є додаткові фото та відеоогляд, а також проєкт закінчення ремонту .

Телефонуйте: 095-171-21-95; 067-501-27-22.
З повагою рієлтор Неля Володимирівна.
Дружбы Народов бульв., 13;
площа: 75/50/8.4 м2;
поверх: 3/5
Дата: Вівторок, 22 Жовтня 2024

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 3-кімн. квартир: