продаж 2-к квартира Луцьк, 47000 $

Україна / Луцьк

НОВИНКА! Простора двокімнатна квартира з ремонтом! КРАЩА ЛОКАЦІЯ!
Все ще вагаєтесь куди вигідно інвестувати кошти? В пошуках хорошої квартири на сьогоднішньому ринку нерухомості? Тоді ця пропозиція саме для вас!

До продажу пропонуємо двокімнатну квартиру, яка знаходиться на вулиці Воїнів-Афганців,1 (33-ий мікрорайон), м. Луцьк. Житло від першого власника. Квартира внутрішня, дуже світла та тепла. Розташована на 8-му поверсі 9-ти поверхового панельного будинку. Загальна площа 49,3 кв.м. Одне з кращих планувань двокімнатних квартир зручна кухня (7 кв.м.), роздільні кімнати (17 кв.м. та 12 кв.м.), місткий коридор з кладовою (3 кв.м.), роздільний санвузол. Квартира обладнана заскленим балконом.

В квартирі є все для комфортного проживання. Продаж з меблями та технікою. Косметичний ремонт: встановлені надійні металопластикові вікна, зроблені стелі, ламінат тощо. Наявність необхідних лічильників в квартирі та індивідуального теплового пункту на будинок дасть змогу майбутнім господарям суттєво економити на комунальних платежах. Функціонує домофон в квартирі. Дієве ОСББ.

Чистий під’їзд, кодовий замок в будинку, озеленена прибудинкова територія з зоною активного та пасивного відпочинку для будь якої категорії людей. Район із розвиненою інфраструктурою. В пішій доступності гіпермаркет Там Там, ТРЦ Порт Сіті, Варшавський ринок, Автостанція №1, залізничний вокзал, заклади освіти та охорони здоров’я тощо.

Як приємний бонус: сквер та парк імені 990-річчя Луцька, де ви завжди зможете провести свій вільний час з користю. Асфальтований доїзд, зручна транспортна розв’язка та парковка для машин.

Поспішайте стати власником по справжньому затишної оселі. Квартира готова до миттєвого заселення або здачі в оренду. Квартира вже чекає на Вас. Телефонуйте однозначно домовимось! Без комісії для покупця!

Контакти: 095024 34 42 / 067972 80 50 Ірина.
Воїнів Афганців, 1;
площа: 49/29/7 м2;
поверх: 8/9
Дата: Четвер, 26 Вересня 2024

Телефон не вказаний
Написати автору

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 2-кімн. квартиру: