продаж 2-к квартира Київ, Голосіївський, 90000 $

Україна / Київ

Нова квартира в сучасному комплексі! Розвинена інфраструктура!

Продається 2-кімнатна квартира на вулиці Михайла Максимовича, 32б. Стан помешкання від будівельників, лазерна стяжка на підлозі. Вікна виходять на південний схід.

ЖК LIKO-GRAD Perfect Town. Є власна котельня. Закритий двір з дитячими майданчиками, зеленими насадженнями та лавочками. На перших поверхах розташовані кав’ярні, бутіки, бюті салони, та інші корисні сервіси для мешканців. Закритий від сторонніх двір без машин. Новий спальний район столиці.

У радіусі 5 хвилин їзди на авто або 15 хвилин пішки розташовані школи району та додаткові заняття з образотворчого мистецтва, музики, іноземних мов, технологій та спорту. За продуктами можна дійти пішки за 5 хвилин до супермаркету Ашан або пройти далі, за 15 хвилин у Сільпо, Біллу або новий Novus. У районі Ашана також відкриті невеликі продуктові магазини мясні, овочеві та еко-лавка.

Дорога до найближчих фітнес-клубів займатиме від 5 хвилин пішки. Поруч розташовані спортивний ММА клуб Легіон, Move Sport для дорослих та дітей, Sportlife з басейном, фітнес-клуб hiitworks на Теремках, невеликий спортивний зал Bee Fit та фітнес-клуби в районі станції метро Васильківська Експерт та CrossFit BANDA IV.

Голосіївський район. Від станції метро Васильківська 15 хвилин пішки. Біля комплексу знаходиться зупинка громадського транспорту, де проходить автобус, тролейбуси, маршрутні таксі.

Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном.

Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти!

Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків.

Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами:
1) Є-оселя
2) Житло для ВПО та військових (постанова 280)
3) Сертификат на зруйноване житло

З нами безпечно, якісно, вигідно!
Михайла Максимовича вул., 32б;
площа: 61/34/15 м2;
поверх: 2/23
Дата: П'ятниця, 4 Жовтня 2024

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 2-кімн. квартиру: