продаж 2-к квартира Київ, Оболонський, 82000 $

Україна / Київ

Оболонський район. Метро Оболонь-7 хв. пішки.
Продаж двокімнатної квартири з ремонтом площею 52 кв.м (житлова-30 кв.м, кухня - 7 кв.м) на вулиці Йорданська,9г (Гавро Лайоша).
Поруч чудове місце для відпочинку-озеро Йорданське.
Враховуючи тимчасові складні обставини для нашої країни, квартира має свої переваги- будинок газифікований, квартира розміщена на 2 поверсі в середній секції(не кутова, тепла), та вже готова для комфортного проживання.
Кожен куток був ретельно продуманий під час ремонту, ремонт робився для себе. Капітальний ремонт з вирівнюванням стін і підлоги. Повністю поміняні труби, стояк та каналізація. Замінена повністю проводка по всій квартирі та встановлений новий щиток (з усіма необхідними автоматичними вимикачами). Заведений високошвидкісний інтернет , WI-FI.
В усіх кімнатах замінені теплові радіатори. Додатковий підігрів підлоги (кухня, санвузол, коридор) створює комфорт та допомагає зберігати тепло в будинку. Встановлені інверторні кондиціонери. Балкон засклений, з вбудованими меблями. Усі вікна з автоматичними ролетами та гратами. Зовні квартира додатково утеплена. Встановлена охорона система.
Квартира обладнана меблями та технікою, є дві просторі шафи-купе, що дозволяє зручно організувати зберігання одягу та особистих речей. Вбудована кухня, а також вбудована техніка, та всі інші вбудовані меблі входять в вартість, все інше за домовленістю.
Чистий підїзд. В будинку ОСББ.
В дворі є дитячий садок. Школа-5хв.пішки. Метро Оболонь-7хв. пішки.
Розвинена інфраструктура- все необхідне для комфортного життя, поруч.
Перегляди за домовленістю. Комісія ріелтора 2.5%.
Йорданська вул., 9г;
площа: 52/30/7 м2;
поверх: 2/9
Дата: П'ятниця, 21 Червня 2024

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 2-кімн. квартиру: