продаж 2-к квартира Київ, Солом`янський, 79000 $

Україна / Київ

Продається квартира з максимальним комплектом для побутового комфорту.

Коли ти живеш в третьому десятилітті третього тисячоліття, інколи твоє помешкання нагадує станцію управління польотами. Комфортний клімат забезпечують обігрівачі, утеплювачі, фільтри, кондиціонери.
На кухні крім базового набору (варильна поверхня, витяжка, духовка, холодильник, мийка, фільтр і т.ін.) є ряд додаткових корисних штуковин, наприклад протибактерицидне підсвічування або освітлення в тумбах. Профіль вікон з посиленим армуванням. Пральна машина з управлінням по блютузу. Шафи для одягу з датчиками. Меблева фурнітура з доводчиками. Освітлення LED. Управління технікою smart...

І лише неймовірна затишна атмосфера, створена кольоровою гамою інтер’єру, зручним розташуванням меблів все під рукою і неймовірно гарним видом на Київ із вікна 26 поверху, нагадують, що це двокімнатна квартира на Відрадному.

Коли Вас запитають: Де це? Скажіть: Перед парком Відрадний, за авіаційним універом, недалеко від медмістечка, за 15 хвилин пішої ходьби до швідкісного трамваю, або просто на вулиці Михайла Донця, 2-А.

Приходьте помацаєте, понажимаєте, повключаєте, позаглядаєте, відчуєте, захочете. Далі будем вирішувати, що треба, щоб квартира стала Вашою. Докладний перелік матеріалів, використаних при ремонті, а також техніки надамо за Вашим бажанням.

Вул. М. Донця, 2-А, поверх 26, площа 38.2/23.2/12 кв.м, висота стелі перемінна 2.50-3.70 м.

Ціна 79 000 доларів США. Без комісії для покупців.
Михайла Донця вул., 2-А;
площа: 38/22/12 м2;
поверх: 26/26
Дата: Середа, 26 Червня 2024

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 2-кімн. квартиру: