продаж 2-к квартира Київ, Оболонський, 74000 $

Україна / Київ

Без комісії для покупця! Ексклюзив! Торг!!
Метро Почайна 10 хвилин, метро Оболонь 15 хвилин.
Вся квартира має чудовий вигляд на місто та озеро!

Оболонь, вул.Йорданська, 2, будинок серії КТ, 2 окремі кімнати, зручний 7 поверх, світла, тепла і простора квартира. Розглядаємо всі державні програми! Ціна обговорюється, ми відкриті для пропозицій! Документи готові для продажу.

Квартира в хорошому стані, встановлені склопакети, радіатори, лічильники на воду та світло, були замінені труби, сантехніка. Щойно зроблений косметичний ремонт в кімнатах
Вбудована кухня з побутовою технікою. Є пральна машина, холодильник, 2 кондиціонери. Будинок з газом.

В коридорі - вбудовані шафи.

На поверсі загалом 4 квартири, тамбур на 2 квартири.

Поряд вся необхідна інфраструктура: метро Почайна та Оболонь, ТРК Блокбастер, Плазма, Городок, школи , садочки, парк Наталка, озеро Йорданське, Вербне - чудові місця для прогулянок і занять спортом.

Будинок в хорошому стані, є 2 ліфти (вантажний та пасажирський). Квартира вільна, готова до продажу. Перегляд за домовленістю.

Витрати по угоді купівлі - продажу квартири стандартні: нотаріальні послуги + 1% пенсійний фонд + 1% держпошліна, сплачуються в рівних долях покупцем і продавцем. Жодних додаткових витрат і комісій. Квартира вільна, ключі від квартири отримуєте разом з підписаним договором. Прописані люди та борги відсутні. Власник в Україні.
Йорданська вул., 2;
площа: 52/30/8.5 м2;
поверх: 7/12
Дата: Середа, 18 Вересня 2024

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 2-кімн. квартиру: