продаж 2-к квартира Київ, Дніпровський, 56000 $

Україна / Київ

Затишна квартира з приємною атмосферою! Розвинений район, все поруч!

Продається 2-кімнатна квартира на вулиці Макаренко, 1а. Простора, затишна і дуже сімейна оселя з гарним новим ремонтом. Роздільне планування, роздільний санвузол і велика кухня.

Помешкання світле, тепле зі зручним плануванням. За рахунок обєднання однієї з кімнат з лоджією, збільшено приміщення і є місце для розташування кабінету, зони відпочинку, або дитячого ігрового простору. Квартира повністю облаштована меблями та всією необхідною сучасною технікою.

Будинок 2013 року, виконаний із керамзитобетону, утеплений. Гарний стан, вхід з двору через домофон, працює консьєрж. Сходові майданчики та 3 ліфти (1 з них вантажний) у гарному стані.

Невеликий чистий двір, не проїзний. На території кілька дитячих та спортивних майданчиків, є місця для паркування.

Затишний, тихий і дуже зелений мікрорайон, зі зручним транспортним сполученням. У пішому доступі ліс, озера, парки та сквери.

Розвинена інфраструктура, поруч продуктові магазини, ринок Дарниця. 15 хвилин до ТРЦ Проспект, 2 школи, дитячі садочки, поштові та банківські відділення, лікарня, аптеки, кавярні.

Біля будинку зупинка транспорту (трамвай, автобуси, маршрутні таксі) до метро Чернігівська 15 хвилин, пряме маршрутне таксі до Правого берега, метро Звіринецька або Деміївська, 5 хвилин до залізничного вокзалу Дарниця.

Ціна 56 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном.

Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти!

Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків.

Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами:
1) Є-оселя
2) Житло для ВПО та військових (постанова 280)
3) Сертификат на зруйноване житло

З нами безпечно, якісно, вигідно!
Макаренка вул., 1а;
площа: 67/35/11.5 м2;
поверх: 22/25
Дата: П'ятниця, 11 Жовтня 2024

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 2-кімн. квартиру: