продаж 2-к будинок Фастівський, Глеваха, 55000 $

Україна / Київська область

Продаж будинку в передмісті Києва смт. Глеваха, провулок Михайлівський 8/11, Фастівський район. Будинок загальною площею 90 кв.м. Ділянка 0.9 сот. Будинок 2019 року забудови, стіни - газоблок, перекриття - дерево, утеплення мінеральна вата, покрівля - полістирол. Комунікації: електрика 3 фази (автоматика з можливістю підключення генератора), вода - 2 свердловини (одна резервна), заведена в будинок, опалення: перший поверх - електрокотел та тепла водяна підлога, мансарда - встановлені силові розетки для обігрівача. Газу нема.

Будинок одноповерховий + мансарда. Перший поверх 46 кв.м (кімната 10.9 кв.м, вітальня 7.2 кв.м, кухня столова 20.3 кв.м, сан.вузол 4.9 кв.м, коридор 3.5 кв.м). Кухня-вітальня з виходом на двір-терасу за будинком, невелика зона барбекю.

Мансардний поверх - 44 кв.м.

В будинку зроблено євроремонт, виконана вся розводка сантехніки, встановлено електрокотел. Перший поверх та ванна - на підлозі плитка, мансарда- ламінат. Встановлені металопластикові вікна та сходи на мансардний поверх.

Будинок повністю підготовлено до втілення ваших задумів та найсміливіших дизайнерських рішень, щоб стати вашою комфортною оселею.

Просторий закритий двір на декілька таунхаусів, відкатні ворота. Перед будинком паркомісце для двох машин на закритій території.

Чудова локація; поруч магазини, нова пошта, зупинка. Зручна транспортна розвязка, до метро Теремки 15 хв. на авто. В селищі є школа, дитячий садочок, ЦНАП, крамниці, озеро, зелена зона, все в пішій доступності. Документи на землю, на будинок.

Без комісії для покупця.

Для огляду або додаткової інформації, звертайтесь до Агенції Нерухомості "Київський Ріелтор"

Номер оголошення на сайті компанії: SH-199-654-LX.

Олександр Бережних, +38**************96.
провулок Михайлівський, 8/11;
площа: 90/49/20.3 м2;
будинок, стіни: керамічна цегла;
житлових повірхів: 1;
ділянка: 0.9 сот.
Дата: П'ятниця, 25 Жовтня 2024

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Будинки: