продаж 2-к квартира Київ, Дніпровський, 49000 $

Україна / Київ

Затишна квартира в спокійному районі!

Продається 2-кімнатна квартира на вулиці Алма-Атинській, 39е. Світле помешкання у гарному стані. Замінені труби та проводку на мідну. Засклені балкони та обшиті ламінатом. За відсутності світла завжди є гаряча та холодна вода.

У наявності потужний кондиціонер, якого вистачає на всю площу оселі. Стоїть сигналізація та лічильники на воду.

Під час продажу із помешкання заберуть всі телевізори, спортивну стінку, диван з кімнати, холодильник, морозильну камеру, кухонний куточок та стіл. Пральна машина за домовленістю. Все інше залишається.

Будинок виконаний із керамзитобетону у 2004 році. Гарний стан, вхід з двору через домофон, у під’їзді зустрічає консьєрж. Сходові майданчики та ліфт у гарному стані

Невеликий чистий двір, не проїзний. На території кілька дитячих та спортивних майданчиків, місця для паркування.

Розвинена інфраструктура, біля дому є Фора, 5 хвилин їзди до АТБ, Новуса та ринку Дарниця. 15 хвилин до ТРК Проспект, у якому є гіпермаркет Ашан та Сільпо. Біля будинку є продуктові крамнички. 2 хвилини до поштового відділення та 5 хвилин їзди до банку.

Поруч є школа, біля будинку знаходиться дитячий садок, неподалік спортивна школа. У пішому доступі розташований Парк Слави та сквер, 30 хвилин до озера або 7 хвилин на авто.

5 хвилин пішки до зупинки наземного транспорту, до станції метро Чернігівська їхати 15 хвилин, до станції метро Видубичі 10 хвилин. Пряме маршрутне таксі до Правого берега, метро Звіринецька або Деміївська. 5 хвилин до вокзалу Дарниця, звідки можна дістатися Правого берега, незалежно від тривоги.

Ціна 49 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном.

Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти!

Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків.

Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами:
1) Є-оселя
2) Житло для ВПО та військових (постанова 280)
3) Сертификат на зруйноване житло

З нами безпечно, якісно, вигідно!
Алма-Атинська вул., 39е;
площа: 56/29/9 м2;
поверх: 3/16
Дата: Середа, 25 Вересня 2024

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 2-кімн. квартиру: