продаж 2-к квартира Київ, Деснянський, 45000 $

Україна / Київ

Чудова квартира для великої родини! Зручне планування, новий ремонт!

Продається 2-кімнатна квартира на вулиці Шолом-Алейхема, 13а. Чудове перепланування, кухня-вітальня та окремі кімнати. Це те, про що мріє кожна сімя зустрічатися у родинному колі за великим столом у просторій кухні. Перепланування узаконене, зроблено новий техпаспорт.

Ця квартира для справжніх поціновувачів якісного ремонту! Все робилося з нуля той випадок, коли мріяли про планування та ремонт як в новобудові та втілили мрію у життя в будинку чешка. Дуже комфортне та затишне помешкання, оскільки в інтер’єрі переважають світлі нейтральні відтінки.

Чистий обжитий підїзд, без сторонніх запахів, справно працює ліфт. Був зроблений капітальний ремонт даху, ОСББ. Гарний доглянутий двір, є тренажери для заняття спортом.

Будинок у дворі, немає загазованості від дороги, тихий зелений двір. До лісу 10 хвилин пішки, де можна прогулятися тихими вечорами на свіжому повітрі.

Гарно розвинена інфраструктура, кожну пятницю проходить ярмарок. Поруч з будинком супермаркет АТБ, ринок, аптека, магазини, школи, дитячі садочки.

Чудова транспортна локація, 10-15 хвилин пішки до метро Лісова, кожні 5 хвилин курсують маршрутки до метро.

Ціна 45 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном.

Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти!

Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків.

Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами:
1) Є-оселя
2) Житло для ВПО та військових (постанова 280)
3) Сертификат на зруйноване житло

З нами безпечно, якісно, вигідно!
Шолом-Алейхема вул., 13а;
площа: 57/25/17 м2;
поверх: 9/9
Дата: Понеділок, 28 Жовтня 2024

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 2-кімн. квартиру: