продаж 2-к квартира Київ, Дніпровський, 44000 $

Україна / Київ

Світла затишна квартира з еркером!

Продається 2-кімнатна квартира на вулиці Ентузіастів, 7/2. Стан помешкання житловий, кімнати роздільні, замінені всі комунікації. Опалення та гаряча вода централізовані. Є газ велика перевага в наш час!

Меблі та техніка відсутні. Тому ви зможете облаштувати помешкання до свого смаку.

Будинок 1967 року зведення, проєкт чешка з еркером, висота стелі 2,86 м. Доглянутий під’їзд, вхід через домофон. Чистий, зелений двір, охайна прибудинкова територія, у дворі є лавочки та клумби.

Поруч є все необхідне для комфортного проживання: гімназії, школи, садочки, стадіон Русанівець. У пішому доступі: поліклініка, аптеки, магазини, кавярні та заклади відпочинку, культурний кластер Краків. Дуже гарний зелений район міста, де можна відвідати Русанівський канал, набережну, прогулянкові зони відпочинку, бігову та велодоріжки.

Зручне транспортне сполучення. До станції метро Лівобережна 20 хвилин пішої ходи, поруч Звіринецька, Осокорки. До центру Києва 15 хвилин на авто, через міст Патона та метро.

Ціна 44 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном.

Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти!

Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків.

Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами:
1) Є-оселя
2) Житло для ВПО та військових (постанова 280)
3) Сертификат на зруйноване житло

З нами безпечно, якісно, вигідно!
Ентузіастів вул., 7/2;
площа: 51/29/8 м2;
поверх: 8/9
Дата: Вівторок, 24 Вересня 2024

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 2-кімн. квартиру: