продаж 2-к квартира Київ, Дніпровський, 33000 $

Україна / Київ

Продам 2-кімнатну квартиру біля Дарницької площі, вул. Березнева 7, масив Стара Дарниця, Дніпровський район. Площа: 40/23.2/7.1 м2, 4/5 поверх панельного будинку, хрущовка, в будинку газ.

Квартира у стані під капітальний ремонт,планування дуже практичне та комфортне для проживання. Квартира тепла,знаходиться в середині будинку, не кутова. Дві кімнати,одна прохідна 15 м2, друга ізольована 8.3 м2. Балкон засклений та обшитий деревом-вихід з більшої кімнати. Сан.вузол роздільний, туалет і ванна кімната зручно розташовані в різних кінцях квартири.

Будинок побудовано віддалено від шумної дороги.
Вид з вікон у двір на підїзд, чиста прибудинкова територія. У дворі математична школа, навколо багато дитячих садків, Велика Кишеня, Фора, аптеки, відділення банку, кафе, продуктові магазини, спортивний комплекс. Поруч 2 парковки, що охороняються. Відмінне місцерозташування, поруч з будинком зупинка міського транспорту, через дорогу ТЦ Мега Сіті, Дарницький залізничний вокзал в 5-ти хвилинах їзди, міська електричка. Шикарна транспортна розвязка ст. метро Дарниця 7-10 хв. їзди, до Дарницької площі 10 хвилин ходьби, до м. Позняки, Харківська, Вирлиця 10-15 хвилин їзди, Лісова та Чернігівська 10-15 хвилин на громадському транспорті. Також є можливість на прямому транспорті доїхати до Контрактової площі, м Дружби Народів, Либідська, до Березняків, Русанівки, на Троєщину.

Комісія за послуги 5% від вартості житла. Можливий торг.
Березневая ул., 7;
площа: 40/24/7 м2;
поверх: 4/5;
комісія: 5%
Дата: Субота, 26 Жовтня 2024

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 2-кімн. квартиру: