продаж 2-к квартира Київ, Подільський, 150000 $

Україна / Київ

Велика квартира з євроремонтом!

Продається 2-кімнатна квартира на вулиці Перемишльській, 2г. Зручне планування, дві окремі кімнати, велика кухня, роздільні ванна та туалет, є два балкони. Помешкання після ремонту з меблями готове для проживання. Не потребує додаткових інвестицій

Кухня виробництва Німеччини Haecker. Побутова техніка від AEG, Falmec, Kuppersbusch. Сантехніка Villeroy Boch. Стільниця з кварцового каменю. Меблі корпусні з натуральної деревини виробництва Німеччини. Паркетна дошка Barlinek. Два бойлери Gorenje.

Будинок 2015 року зведення. Вхідна група простора, має 5 ліфтів та виконана з сучасних якісних матеріалів/має сучасний дизайн.

Закрита територія комплексу під цілодобовою охороною доступ мають лише мешканці. Ведеться постійне відеоспостереження та цілодобово працює пункт охорони.

Поруч школа, дитячий садок, неподалік підземний автопаркінг, кав’ярні та ресторани, відділення банку. У пішому доступі розташовані аптеки, амбулаторна приймальня лікаря терапевта, стоматологічний кабінет, супермаркет Варус та інші магазини. Поруч також є сучасний фітнес-центр і багато іншого. Від метро Оболонь, Мінська 20 хвилин.

Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном.

Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти!

Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків.

Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами:
1) Є-оселя
2) Житло для ВПО та військових (постанова 280)
3) Сертификат на зруйноване житло

З нами безпечно, якісно, вигідно!
Червонопільська вул., 2г;
площа: 85.4/44/11.6 м2;
поверх: 6/27
Дата: Неділя, 27 Жовтня 2024

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 2-кімн. квартиру: