продаж 2-к квартира Київ, Печерський, 139995 $

Україна / Київ

Продаж 2к Шота Руставелі 36 БЕЗ КОМІСІЇ Центр Печерський

Пропонується на продаж квартира в цегляному царському будинку із залізобетонними перекриттями, розташована в тихому центрі за адресою: вулиця Шота Руставелі, 36 Печерського району Києва.
Планування квартири одностороннє, кухня вітальня та окрема спальня. Пятий поверх пятиповерхового будинку з ліфтом, товщина стін-80см.
Вбудована кухня, газова варильна поверхня, духова шафа, диван, ліжко, вмістка гардеробна, шафа в коридорі, кондиціонер, сантехніка та плитка, бойлер, душова кабіна, пральна машина, на підлозі ламінат в кімнатах та плитка в санвузлі, лічильник на воду, електроенергію, висока стеля, що додає простору та відкритий балкон з чудовою панорамою тихого центра міста. Піша доступність до двох станцій метро: Палац Спорту- до 5хвилин пішки та Площа українських Героїв (колишня назва Льва Толстого).
Поруч ТРЦ Гулівер, Палац Спорту, Центральна Синагога (Синагога Бродського), Будинок Кіно, парк ім.Шота Рутавелі, Бесарабська площа, Хрещатик, НСК Олімпійський, безліч кавярень, кафе та ресторанів, парк ім. Т.Г.Шевченка, історичні памятки столиці, школа #78, дитячий садок, магазини.

Торг можливий!

З колегами співпрацюю без дублювання реклами.
Шота Руставелі вул., 36;
площа: 53/31/8 м2;
поверх: 5/5
Дата: Середа, 25 Вересня 2024

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 2-кімн. квартиру: