продаж 2-к квартира Київ, Дарницький, 119000 $

Україна / Київ

Комфортна квартира з чудовим краєвидом! Дизайнерський ремонт та всі умови!

Продається 2-кімнатна квартира на вулиці Урлівській, 23. Чудовий краєвид з вікна. Квартира влітку прохолодна, а зимою дуже тепла! У помешканні зроблений сучасний дизайнерський ремонт. Використані лише якісні матеріали від провідних виробників. Планування: велика кухня вітальня 19,6 м2 та дві окремі спальні 15,4 м2 та 18 м2.

У квартирі зроблена тепла підлога (водяна, працює від опалення). Великий передпокій з шафою купе (14 м2) та два санвузли. Кухня облаштована всім необхідним: холодильник, посудомийна машина, варильна поверхня та духова шафа. Встановлений бойлер та пральна машина

Цегляний будинок 2014 року будівництва. У під’їзді зроблений капітальний сучасний ремонт. У будинку встановлений інвертор, який при відключенні електроенергії забезпечить у будинку роботу ліфта, водопостачання та опалення.

Двір закритий шлагбаумом, парковка лише для власників будинку. Дуже охайна та доглянута територія. На території відеонагляд. Присутні дитячі та спортивні майданчики.

За 5 хвилин пішки дитячий садок, школа Логос, ЦНАП, поліклініка, ТРЦ River Mall та інші продуктові супермаркети, кафе і ресторани. До станції метро Позняки 15 хвилин пішки. Біля будинку зупинка громадського транспорту.

Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном.

Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти!

Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків.

Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами:
1) Є-оселя
2) Житло для ВПО та військових (постанова 280)
3) Сертификат на зруйноване житло

З нами безпечно, якісно, вигідно!
Урлівська вул., 23;
площа: 80/33/20 м2;
поверх: 23/25
Дата: Субота, 26 Жовтня 2024

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 2-кімн. квартиру: