продаж 2-к квартира Київ, Дніпровський, 112700 $

Україна / Київ

Простора квартира з гарним плануванням! Закрита територія ЖК!

Продається 2-кімнатна квартира на вулиці Микільсько-Слобідській, 1а. Просторе помешкання з ремонтом. Комфортне планування: великий хол, окремі кімнати, два санвузли, балкон, гардеробна все продумано для зручності. Окремий тамбур на поверсі з сусідами та домофоном. Меблі та техніка: вбудована кухня, три кондиціонери за домовленістю.

Новий цегляний будинок. Елітний ЖК Микільський Град. Закрита територія, підземний та наземний паркінги, ведеться цілодобове відеоспостереження, працює охорона. 4 консьєржі у кожному підїзді, офісному центрі та підземному паркінгу. Бізнес-центр, просторий хол, 3 пасажирських ліфти Otis + вантажний. Доглянутий двір, на території розташований дитячий майданчик.

Розвинена соціальна та комерційна інфраструктура: торгівельні центри, ТРЦ Комод та Лівобережний, два Сільпо, Новус, АТБ, супермаркети, магазини. Поруч школа, дитячий садок, спортивний клуб. Неподалік ресторани, кав’ярні, виставковий центр. У пішому доступі відділення банків та пошти. Поблизу є набережна та пляж, де можна прогулятися та організувати відпочинок на свіжому повітрі.

Поруч станція метро Лівобережна, зупинки наземного транспорту в пішому доступі. Зручна транспортна розв’язка, що дозволяє швидко та безперешкодно дістатися будь-якого куточка міста. Чудова автомобільна розвязка: до центру міста та до Позняків 15 хвилин.

Ціна 112 700 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном.

Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти!

Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків.

Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами:
1) Є-оселя
2) Житло для ВПО та військових (постанова 280)
3) Сертификат на зруйноване житло

З нами безпечно, якісно, вигідно!
Микільсько-Слобідська вул., 1а;
площа: 93.4/44/18 м2;
поверх: 15/25
Дата: Четвер, 26 Вересня 2024

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 2-кімн. квартиру: