продаж 12-к будинок Київ, Солом`янський, 650000 $

Україна / Київ

Просторий та елегантний будинок у самому серці Києва шукає свого нового власника!
Розташування: Вулиця Монтажників, 27, Соломянський район, Київ
Ціна: $650,000

Цей чудовий будинок ідеально поєднує в собі елегантність, комфорт та розкіш. Загальна площа складає близько 550 квадратних метрів, розподілених на 3 поверхи, кожен з яких має свою унікальну атмосферу та функціональність. Підвал може бути використаний як бомбосховище або зона для зберігання. У будинку є 5 просторих спалень, включаючи головну спальню з власним санвузлом, та всього 6 санвузлів. Вражаюча камінна зала з мармуровим каміном стане ідеальним місцем для зустрічей з друзями та родиною.
Земельна ділянка:
На земельній ділянці площею 12 сотих землі розташовані чудовий басейн довжиною 13 метрів з підігрівом води сауна та баня, зона для барбекю та зелений гайок з фруктовими деревами та декоративними кущами.
Розташування:
Будинок розташований в привабливому Соломянському районі Києва, всього в 3.8 кілометрах від Хрещатику. Зручне розташування поруч з усіма необхідними зручностями, такими як зупинка громадського транспорту, бензозаправка та супермаркети, робить цей будинок ідеальним вибором для комфортного та стильного життя в Києві!
Не втрачайте свій шанс на придбання цього прекрасного будинку! Звертайтеся за додатковою інформацією та записуйтесь на перегляд прямо зараз!
3D віртуальний тур будинку:
tourmkr.com/F1TGgfDULa/12725239p42.18h90t
Монтажников ул., 27;
площа: 550/400/20 м2;
будинок, стіни: керамічна цегла;
житлових повірхів: 4;
ділянка: 12 сот.
Дата: Вівторок, 2 Липня 2024

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Будинки: