продаж 1-к квартира Івано-Франківськ, 49000 $

Україна / Івано-Франківськ

вул. Ленкавського, 34, ЖК Manhattan, м. Івано-Франківськ.

Продається 1-кімнатна квартира в ЖК Manhattan, загальна площа 45м2, 10 поверх з 15, стан - після будівельників, без ремонту, висота стелі 3 м. Будинок введений в ксплуатацію, підключені комунікації, працюють 2 швидкісних ліфти, можна починати ремонтні роботи.

Технологія будівництва монолітно-каркасна, якісні панорамні вікна та броньовані вхідні двері, сучасна та стильна вхідна група.

Житловий комплекс бізнес класу знаходиться недалеко від історичного центру. Поруч паркові зони, а також озеро з набережною і мальовничими місцями для прогулянок і відпочинку. Поблизу зупинка міських автобусів.

Комплекс має закриту територію, вільну від авто, підземний паркінг, цілодобову службу охорони і систему контролю доступу, ведеться відеоспостереження. На території обладнана спортивна площадка і клуб, створена велоінфраструктура, побудований дитячий ігровий майданчик.

Поєднання унікальної локації та розвиненої інфраструктури робить цей комплекс ідеальним місцем як для власного проживання так і для інвестицій.

Представник вланика. Без комісійних для покупця.
Ленкавського, 34;
площа: 45/30/15 м2;
поверх: 10/15
Дата: П'ятниця, 20 Вересня 2024

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 1-кімн. квартир: