продаж 1-к квартира Київ, Святошинський, 85000 $

Україна / Київ

Затишна квартира в сучасному ЖК!

Продається найзатишніша 1-кімнатна квартира на вулиці Стеценка, 75г. Розташована на 6 поверсі, не кутова, вікна на дві сторони. Стан просто чудовий. Ремонт робився для себе в ненавязливих кольорах. Також зроблена тепла підлога. У помешканні є лоджія, яку власники використовують як робочу зону. Загалом вдале планування доповнює якісний ремонт і меблі, які залишаються наступним господарям.

Меблі та техніка в хорошому стані. Кухня-вітальня облаштована всім необхідним: холодильник, індукційна плита, посудомийна машина, які в сукупності дають відчуття затишку і бажанням там проводити час. У ванній кімнаті встановлений бойлер та пральна машина. У житловій кімнаті велика шафа-купе та двоспальне ліжко у світлих тонах, дають відчуття простору. В кімнаті встановлений кондиціонер.

У помешканні затишно просторо, панує приємна атмосфера. Не потребує додаткових капіталовкладень. Опалення центральне, зручний поверх.

ЖК Welcome home. Будинки мають комфортну поверховість, що дуже актуально в наш час. Сам комплекс відносно новий, тому стан будинку та під’їздів прекрасний. Просторі ліфти.

Безпосередньо біля дому є можливість паркування авто. Дитячий майданчик на території. Вікна квартири виходять на дитячий садочок, який незабаром відкриється. Близькість необхідної інфраструктури межується з близькістю лісу, де можна проводити дозвілля і насолоджуватись чистим повітрям.

На території ЖК є все необхідне для комфортного життя: салони краси, аптека, кавярні, безліч маленьких різноманітних магазинів, відділення Укрпошти та Нової Пошти. У 5-10 хвилинах є дитячий садочок, школа. Територія комплексу закрита, є можливість поставити авто. На території є дитячі в спортивні майданчики.

Чудова інфраструктура, поруч великі торгові центри: Лавина, Епіцентр, Ашан, Новус та безліч маленьких магазинів. Зручна транспортна розвязка 12 хвилин їзди до метро. Маршрутні таксі, автобуси в різні куточки міста.

Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном.

Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти!

Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків.

Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами:
1) Є-оселя
2) Житло для ВПО та військових (постанова 280)
3) Сертификат на зруйноване житло

З нами безпечно, якісно, вигідно!
Стеценка вул., 75г;
площа: 49.8/17/15 м2;
поверх: 6/7
Дата: Субота, 21 Вересня 2024

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 1-кімн. квартир: