продаж 1-к квартира Київ, Дніпровський, 80000 $

Україна / Київ

Простора та затишна квартира біля метро!

Продається 1-кімнатна квартира на вулиці Краківській, 13в. Оселя знаходиться на 6 поверсі, тамбур на декілька квартир. Помешкання в дуже гарному стані, з сучасним плануванням, світле та просторе.

У кімнаті є велика ніша, яку можна облаштувати як гардероб. Нові вікна, броньовані двері, нова ванна, замінена вся сантехніка, лічильники на воду повірені. На поверсі є власна комора. Стоїть сигналізація.

Квартира укомплектована необхідними меблями та технікою: кондиціонер в кімнаті та на кухні, холодильник, пральна машина, бойлер на 150 л, варильна поверхня, духова шафа, мікрохвильова піч.

Будинок 2010 року, в гарному стані чистий та доглянутий підїзд, на вході зустрічає консьєрж. Вхідна група облаштована пандусом. Підвал в будинку і паркінг використовують як бомбосховище.

Тихий, затишний двір, дитячий та спортивний майданчик, підземний паркінг. За 15 хвилин пішки знаходиться величезний парк Перемога з озерами, лісом, зонами відпочинку та барбекю.

Прекрасна транспортна розвязка. До метро Дарниця, Чернігівська 5-7 хвилин пішки. Маршрутні таксі курсують в різні напрямки обох берегів.


Чудове місце розташування тиха вулиця, поряд багато супермаркетів, торгові центри, ресторани, велика кількість магазинів, школи, дитячі садки, поліклініка, стоматологічний кабінет.

Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном.

Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти!

Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків.

Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами:
1) Є-оселя
2) Житло для ВПО та військових (постанова 280)
3) Сертификат на зруйноване житло

З нами безпечно, якісно, вигідно!
Краківська вул., 13в;
площа: 50/18/12.1 м2;
поверх: 6/22
Дата: Вівторок, 15 Жовтня 2024

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 1-кімн. квартир: