продаж 1-к квартира Київ, Голосіївський, 72000 $

Україна / Київ

Чудова квартира в сучасному ЖК! Поруч необхідна інфраструктура!

Продається 1-кімнатна квартира на вулиці Юлії Здановської (Ломоносова), 33/34. Висота стель 2,8 м. За допомогою встановлених радіаторів опалення мешканці можуть контролювати мікроклімат у квартирі. Забудовник установить індивідуальні лічильники газу, світла та води

У квартирах встановлять панорамні вікна Rehau з 5-камерним профілем і 2-камерним склопакетом на всю висоту поверху, що забезпечує хорошу інсоляцію, мінімальні втрати тепла і якісну шумоізоляцію.

Архітектурні форми будівлі вносять різноманітність у планування квартир є кімнати з гострими кутами та косими стінами.

Будинок зводиться за монолітно-каркасною технологією з заповненням стін газоблоком і червоною цеглою, підземний паркінг на 91 місце. Закрита територія від авто та сторонніх.

Поблизу розташовані супермаркети та продуктові магазини: 7 хвилин пішки до Varus, 15 хвилин до АТБ, 4 хвилини на авто до Великої Кишені, 5 хвилин на авто до Сільпо.

Якщо любите відвідувати концерти, виставки, вечірки, театральні постановки за 15 хвилин пішки розташований ВДНГ. Також 5-10 хвилин їзди на авто до Голосіївського парку, в якому приємно прогулятися серед дерев, покататися на катамарані або зводити дитину на атракціони та колесо огляду.

За 5 хвилин пішки від будинку на малюків чекають державні дитячі садки, а також приватні (Антошка). За 5-8 хвилин на авто можна доїхати до інших дошкільних закладів. Від ЖК Вежа на Ломоносова 7 хвилин пішки до шкіл, гімназії, Ліко школи і українського фізико-математичного ліцею можна дійти за 10-20 хвилин.

Для персональних або групових тренувань тренажерні зали Expert Fitness, CrossFit BANDA і спортивний клуб POWERSPORT. До інших фітнес-центрів району на авто їхати 5-10 хвилин.

Біля метро працює безліч приватних клінік і стоматологій, наприклад, Добробут, МЕДОС, Лінія посмішки і Мій лікар. За 10 хвилин пішки є студентська поліклініка.

Житловий комплекс Вежа на Ломоносова розташований за 5 хвилин пішки від станції метро Васильківська та зупинки громадського транспорту: автобусів, тролейбусів, маршрутних таксі.

Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном.

Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти!

Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків.

Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами:
1) Є-оселя
2) Житло для ВПО та військових (постанова 280)
3) Сертификат на зруйноване житло

З нами безпечно, якісно, вигідно!
Михайла Ломоносова вул., 33/34;
площа: 42.5/23/4 м2;
поверх: 11/24
Дата: П'ятниця, 21 Червня 2024

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 1-кімн. квартир: