продаж 1-к квартира Київ, Оболонський, 69000 $

Україна / Київ

ЖК Міністерський
Вулиця Кондратюка 3

Пропонується до продажу чудова квартира у сучасному комплексі ЖК Міністерський, що розташований за адресою вулиця Кондратюка 3. Квартира знаходиться на 14-му поверсі і має загальну площу 53 кв м, з розподілом на кімнату - 19 кв.м., велику кухню-вітальню - 18 кв.м., гардероб та санвузол.

У цій квартирі здійснено сучасний ремонт з використанням якісних матеріалів і вона повністю мебльована та обладнана необхідною побутовою технікою. Вікна квартири виходять на південь, що забезпечує приємне освітлення та дозволяє насолоджуватися променями сонця.

Будинок монолітно-каркасний і має свою закриту територію, на якій розташовані магазини, кавярні, нова пошта та інші заклади для вашого комфорту. Красивий доглянутий двір з сучасними дитячими площадками та підземними паркінгами. Район має розвинуту інфраструктуру поруч є школи, дитячі садочки, Діагностичний центр, супермаркеті. Неподалік є ліс для прогулянок та занять активними видами спорту.

Зручна транспортна розвязка забезпечує легкий доступ до метро Мінська всього за 10 хвилин громадським транспортом. Перегляди можливі за попередньою домовленістю. Розглядаємо продаж за безготівковим розрахунком у гривні, а також доступні програми є-оселя, є-відновлення, та інші.

Запрошую Вас на перегляд!
Юрия Кондратюка ул., 3;
площа: 53/19/18 м2;
поверх: 14/25
Дата: Середа, 5 Червня 2024

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 1-кімн. квартир: