продаж 1-к квартира Київ, Голосіївський, 64000 $

Україна / Київ

Видова квартира в новому комплексі!

Продається 1-кімнатна квартира в Голосіївському районі в сучасному яскравому комплексі Svitlo Park на вулиці Столичне Шосе, 1а.

Загальна площа квартири 45,9 м2. Функціональне, правильне планування, включає повноцінну, окрему спальню, кухню, коридор. Є окрема гардеробна кімната, яка дає можливість розташувати велику шафу. Вікна дивляться у двір. Квартира розташована на 21-му поверсі з 26-ти.

У помешканні виконані всі ремонтні роботи. Зроблено дизайнерський ремонт з використанням високоякісних матеріалів та сучасних технологій.

У квартирі частково є меблі та техніка для комфортного проживання. Доукомплектувати квартиру меблями та технікою можна на свій смак. Вже встановлено бойлер, пральну машину, мікрохвильову піч. В кожній квартирі індивідуальний лічильник на опалення.

ЖК Svitlo Park від забудовника Futura hata. Це монолітно-каркасний будинок з теплоізоляцією фасадів, побудований у 2021 році з екологічно чистих будівельних матеріалів, знаходиться на закритій території з цілодобовою охороною та відеоспостереженням.

Потрапити на територію можна лише за наявності ключ-картки. В кожному будинку є охоронець, а також камери відеоспостереження на кожному поверсі та по всій території.

На території ЖК є наземний паркінг на 1500 паркомісць, він знаходиться біля будинку. Планується підземний паркінг на 1700 паркомісць під будинками 2 черги. Буде власний супермаркет, дитячий садок та школа. Комплекс реалізується в концепції "місто в місті", де передбачено широку мережу обєктів соціальної інфраструктури та зони відпочинку. Перший поверх - комерція, працюють магазини та кавярні.

За 20 хвилин пішки розташований пляж на Галерній затоці. На машині швидко і легко доїхати до відомих локацій. Розташування також дуже комфортне для тих, хто працює в центрі, адже їхати до Печерської, Палацу Спорту або Золотих воріт максимум 10 хвилин.

Чудова транспортна розвязка, до найближчої станції метро Видубичі - 10 хвилин пішки, зупинка громадського транспорту за 10 хвилин ходьби від будинку, 15 хвилин на машині до центра. Поруч з комплексом пролягає близько півтора десятка маршрутів міського та приміського транспорту, поблизу автобусна зупинка.

Житловий комплекс Svitlo Park оточений зеленню, і це чудове місце для життя, особливо якщо у Вас є маленькі діти. Для них відкриють дитячий садок із внутрішнім двором та обладнаним дитячим майданчиком. Діти швидко ростуть, тому буде збудовано початкову школу, яку обєднають з дитячим садком.

Проєктом на території ЖК передбачено будівництво центру дитячого розвитку, сучасної школи та семи дитячих садочків. Звичайно ж, виконуються стандартні роботи з облаштування території: створюються майданчики для дітей різних вікових груп; спортивні та ігрові майданчики; зони барбекю і лаунж-зони; велосипедні та бігові доріжки. І що дуже важливо для спортсменів, які займаються бігом, на території ЖК обладнуються майданчики для домашніх тварин.

Ці та інші моменти привертають увагу покупців, які збираються купити квартиру в ЖК Svitlo Park. Якщо ви плануєте купити квартиру з послідуючою здачею в аренду, то у квартири хороша окупність. Здати в оренду можна за 18 000 грн.

Ціна 64 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном.

Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти!

Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків.

Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами:
1) Є-оселя
2) Житло для ВПО та військових (постанова 280)
3) Сертификат на зруйноване житло

З нами безпечно, якісно, вигідно!
Столичне шосе, 1а;
площа: 45.9/16/17.2 м2;
поверх: 21/26
Дата: П'ятниця, 11 Жовтня 2024

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 1-кімн. квартир: