продаж 1-к квартира Київ, Голосіївський, 61000 $

Україна / Київ

Квартира з повною комплектацією! 15 хвилин до метро!

Продається 1-кімнатна квартира на вулиці Метрологічній, 113. Планування одностороннє, роздільне, санвузол сумісний (душова кабіна). Великий засклений балкон з панорамними вікнами. Вихід на балкон з кухні та з кімнати. Висота стелі 2,70 м. Є газ, підключена плита, що важливо у наших реаліях.

Меблі, які є у квартирі: стіл-тумба, журнальний стіл, тумбочка, шафа кімнатна та шафа для одягу, а також кухонні меблі. Техніка: холодильник, електродуховка, бойлер. Усе залишається новому власнику.

Сучасний цегляний будинок 2014 року у ЖК Кришталеві Джерела. Утеплення стін мінеральна вата. Під’їзд охайний та доглянутий. Вхід з двору через кодовий замок/домофон.

Двір закритого типу, дитячі та спортивні майданчики, місця для відпочинку, клумби, зелені насадження. Пропускна система, відеонагляд 24/7. Достатня кількість паркувальних місць.

Сучасний комплекс ЖК Кришталеві Джерела красивий та комфортний для проживання. Усе поруч: школи, спортивні та дитячі майданчики, магазини, кавярні, банки, приватні клініки, відділення пошти та безліч усього іншого.

Постійно діючий виїзний продовольчий ринок з доступними цінами. Поблизу чудовий парк Феофанія з озерами та джерельною водою, музей Пирогів.

Зручна транспортна розвязка. Біля будинку зупинка комунального транспорту: маршрутки, автобус. За 15 хвилин найближчі станції метро Іподром та Теремки.

Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном.

Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти!

Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків.

Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами:
1) Є-оселя
2) Житло для ВПО та військових (постанова 280)
3) Сертификат на зруйноване житло

З нами безпечно, якісно, вигідно!
Метрологічна вул., 113;
площа: 41/18/11 м2;
поверх: 4/6
Дата: Вівторок, 15 Жовтня 2024

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 1-кімн. квартир: