продаж 1-к квартира Обухівський, Хотів, 46500 $

Україна / Київська область

Двоповерхова квартира для втілення ваших мрій!

Продається затишна 1-кімнатна квартира в селі Хотів, на вулиці Партизанській, 1б. Просторе житло площею 58 кв.м має повноцінний другий поверх, який чудово підійде як окрема кімната для дітей. У квартирі виконана вся чорнова обробка, тож ви зможете оформити її на свій смак.

Стіни з керамічної цегли додатково утеплені мінеральною ватою для кращої тепло- та звукоізоляції, оздоблені фасадною штукатуркою. Утеплена стеля допоможе зберегти тепло в оселі.

На підлозі стяжка зі звукоізоляційним полотном, підлога також утеплена. Вже встановлена електрика та підключений газовий котел це суттєва перевага в наш час. Є зручні сходи на другий поверх, виходи для кондиціонерів та виконана чорнова сантехніка.

Квартира має індивідуальне опалення: встановлений двоконтурний газовий котел із закритою камерою згоряння, а також лічильники на воду, газ та електроенергію.

У підїздах металеві вхідні двері з кодовими замками, у квартирах надійні протиударні двері.

Будинок цегляний, з мансардним поверхом. Стіни утеплені мінеральною ватою. Фундамент на палях захищає будівлю від просідання та тріщин, спричинених рунтовими водами.

Навколо будинку простора територія з затишним двориком, доглянутими клумбами та дитячим майданчиком. Двір закритий, без машин та сторонніх осіб.

ЖК Хотів розташований у центрі села, оточений приватним сектором та мальовничим лісом. Поруч є мінімаркети, де можна придбати все необхідне. На авто за 10 хвилин ви доїдете до великих магазинів: Фора, Мегамаркет Гатне, Велика Кишеня, Ашан.

Для малечі неподалік є дитячий садок та сімейний клуб ЕкоНяня, а за 5 хвилин їзди дитячий клуб.

Любителі спорту оцінять близькість фітнес-клубів: за 8 хвилин на авто розташовані Bodylife та Sportlife з басейном і спа, жіноча студія фітнесу Fit Curves та спортивний клуб Аеліта.

Ви зможете насолоджуватися прогулянками на свіжому повітрі прекрасний ліс зовсім поруч. Неподалік розташоване мальовниче озеро Круглик, яке особливо чарівне під час заходу сонця. До парку Феофанія лише 10 хвилин на авто.

Хоча комплекс знаходиться за межами Києва, локація дуже зручна. Від ЖК до зупинки громадського транспорту 2 хвилини пішки. Завдяки відсутності заторів, ви легко дістанетеся до найближчої станції метро Теремки. На автомобілі до Києва всього 10 хвилин.

Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном.

Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти!

Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків.

Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами:
1) Є-оселя
2) Житло для ВПО та військових (постанова 280)
3) Сертификат на зруйноване житло

З нами безпечно, якісно, вигідно!
Партизанська вул., 1б;
площа: 58/37/12 м2;
поверх: 5/5
Дата: Вівторок, 1 Жовтня 2024

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 1-кімн. квартир: