продаж 1-к квартира Київ, Оболонський, 39999 $

Україна / Київ

Продаж чудової 1-кім.квартири на Оболоні,вул.Богатирська 8 .
Продаж 1-кімнатної квартири на Оболоні, в 10 хв. пішки до ст. м. Героїв Дніпра. Тільки завершений сучасний ремонт. Ключі на угоді.
- вул. Богатирська 8, загальна площа 22,5 м.кв, житлова 10,3 м.кв.,кухня 5 кв.м., балкон, 9/9 пов.+технічний поверх, будинок готельного типу. Охайний під’їзд, закритий тамбур на 5 квартир.
- В квартирі зроблений капітальний та дуже комфортабельний ремонт з використанням якісних будівельних матеріалів. Замінено повністю електрику, сантехніку, вікна, підлога в коридорі, кухні, с/в кахель, кімната ламінат,натяжні стелі та LED світильники.
- Санвузол в кахелі сірих відтінках, ванна 1,2м, нова сушарка для рушників, витяжка. Приємно зайти і прийняти ванні процедури.
- Кухня квадратної форми, вбудовані меблі, нова газова плита з грилем.
- Локація: ст.м. Героїв Дніпра або Мінська , розвинена інфраструктура, велика кількість магазинів та маркетів, базар , поряд дитячий садок, школа, поліклініка. Поруч Міністерські озера, Оболонська набережна з чудовими краєвидами та Пуща-Водиця з її парками, озерами, водними джерелами та лісом для активного відпочинку.
- Ціна 39999 $ 0937048888 Володимир.
Телефонуйте! Чекаємо на перегляді!
Богатырская ул., 8;
площа: 22.5/10/5 м2;
поверх: 9/9;
комісія: 5%
Дата: Неділя, 23 Червня 2024

Телефон не вказаний
Написати автору

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 1-кімн. квартир: