продаж 1-к квартира Київ, Подільський, 33000 $

Україна / Київ

Квартира з якісним сучасним ремонтом!

Продається 1-кімнатна квартира на вулиці Світлицького, 35. Зроблений сучасний ремонт, у якому використовувалися тільки якісні та довговічні матеріали. Меблі та техніка залишаються за домовленістю. Підійде як для комфортного проживання, так і під здачу в оренду. Оселя тепла, знаходиться в центрі будинку, дуже низькі комунальні послуги.

Монолітно-каркасний будинок 2018-го року. Квартира розташована на комфортному 2-му поверсі 18-поверхового дому. Будинок обладнаний двома новими великими ліфтами.

Прибудинкова територія охайна, закрита від сторонніх, охороняється, має багато паркомісць для мешканців будинку. У дворі є дитячий майданчик та зона відпочинку з мангалом, цілодобово ведеться відеоспостереження, працює консьєрж.

Поряд знаходяться магазини, ТРЦ Retroville, кавярні. За 100 метрів розташований чудовий продовольчий ринок. У будинку є магазин, також багато різних спортивних секцій.

Зручна транспортна розвязка до будь-якої точки міста. До станцій метро Мінська, Оболонь 15- 20 хвилин транспортом. До станції метро Нивки 30 хвилин. Також планується найближчим часом відкриття станції метро на Виноградар.

Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном.

Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти!

Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків.

Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами:
1) Є-оселя
2) Житло для ВПО та військових (постанова 280)
3) Сертификат на зруйноване житло

З нами безпечно, якісно, вигідно!
Світлицького вул., 35;
площа: 25.7/14/3 м2;
поверх: 2/18
Дата: Четвер, 10 Жовтня 2024

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 1-кімн. квартир: