продаж 1-к квартира Київ, Солом`янський, 29600 $

Україна / Київ

Гарна квартира під реалізацію ваших творчих ідей!

Продається 1-кімнатна квартира на вулиці Польовій, 73. Розташована на 23-му поверсі 26-поверхового будинку. Загальна площа 27 м2. Виконано перепланування в євродвушку. У помешканні є вбудована кухня ванна та шафа.

Ремонт потребує оновлення. Це чудова можливість реалізувати власні фантазії та втілити їх у новому помешканні. З вікон відкривається дуже красивий панорамний вид, що надихатиме вас щодня!

Будинок новий, 2020 року зведення. Вхід у підїзд через домофон. Дім дуже теплий. Закритий двір, дитячі майданчики, спортивна площадка, гостьовий паркінг. На території засаджені квіти

У будинку знаходиться магазин Box, Мясо маркет, Біле і Сухе. За 300 метрів від дому знаходиться Еко маркет. Неподалік розташований НВК Ерудит дошкільний навчальний заклад. за 20 хвилин ходьби університет НАУ. За 30 хвилин КПІ.

Найближча станція метро Шулявська, знаходиться за 3 кілометри. За 7 хвилин пішої ходьби розташована зупинка громадського транспорту. Під будинком знаходить станція електричок Караваєві Дачі. 15 хвилин до зупинки швидкісного трамвая.

Ціна 29 600 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном.

Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти!

Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків.

Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами:
1) Є-оселя
2) Житло для ВПО та військових (постанова 280)
3) Сертификат на зруйноване житло

З нами безпечно, якісно, вигідно!
Польова вул., 73;
площа: 27.4/13/4 м2;
поверх: 23/26
Дата: Середа, 23 Жовтня 2024

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 1-кімн. квартир: