продаж 1-к квартира Київ, Подільський, 26000 $

Україна / Київ

Затишна квартира з гарним видом!

Продається 1-кімнатна квартира на вулиці Полковій, 72. Окрема кімната 13 м2, кухня 5 м2, коридор 4 м2, вузький коридор. Вид з вікна на зелену ділянку біля дому, та на будівництво метро. Балкон у чудовому стані засклений, стоять металопластикові вікна.

Виконаний косметичний ремонт, проводка не замінена, труби сталеві. Суміжний санвузол, на стінах та підлозі кахель, сантехніку не замінювали.

Всі меблі залишаються: шафа-купе, розкладний диван, вбудована кухня, холодильник, пральна машина, плита, духовка, витяжка, посудомийка, мікрохвильовка, телевізор. Все у гарному стані. Опалення та гаряча вода централізовані. Стоять вхідні броньовані двері.

Будинок виконаний із залізобетону. Вхід з двору, під’їзд у гарному стані. У наявності ліфт. Не проїзний двір, розташований у глибині. Чистий та затишний, на території дитячий майданчик та бювет.

Біля дому знаходиться супермаркет Новус, 5 хвилин пішки до найближчої кав’ярні, поруч Нова пошта, салон краси, сімейна амбулаторія, школа-інтернат, школа. 15 хвилин пішки до ТРЦ Ретровіль.

Поруч з будинком знаходиться великий стадіон, декілька ЖК, парк Сирецький гай.

Неподалік зупинка громадського транспорту 3 хвилини пішки, маршрутні таксі, автобус. 10 хвилин пішки до тролейбуса. До метро Нивки 10-15 хвилин транспортом. Біля дому будується продовження зеленої гілки метро.

Ціна 26 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном.

Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти!

Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків.

Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами:
1) Є-оселя
2) Житло для ВПО та військових (постанова 280)
3) Сертификат на зруйноване житло

З нами безпечно, якісно, вигідно!
Полкова вул., 72;
площа: 25.6/13/5.3 м2;
поверх: 1/9
Дата: Середа, 23 Жовтня 2024

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 1-кімн. квартир: