продаж 1-к квартира Київ, Дніпровський, 25000 $

Україна / Київ

Затишна квартира з оригінальним інтер’єром!

Продається 1-кімнатна квартира на вулиці Сиваській, 12/2. Гарний ремонт зроблено у стилі бароко, 2017 року. По всій квартирі натяжні стелі. Утеплені стіни, квартира дуже тепла. Двоє вхідних дверей, одні зроблені з броні, обшитою деревяною вагонкою. У помешканні залишається все крім холодильника.

Монолітно-каркасна новобудова. Вхід до будинку з двору, через домофон, є сигналізація, відеоспостереження, консьєржі! Сходові клітини в ідеальному стані. 2 пасажирські та 1 вантажні ліфти в ідеальному стані.

Двір середнього розміру, не проїзний. Спортивний майданчик. Достатня кількість місць для паркування біля самого ЖК.

Поруч супермаркети АТБ, Фора, Велика Кишеня. Мінімаркет прямо у самому ЖК. Неподалік ТЦ Мега Сіті, ТРК Проспект, гіпермаркет Ашан, Дарницький ринок.

У пішому доступі декілька шкіл, 3 дитячі садки, міська поліклініка, дитяча поліклініка, амбулаторія, декілька аптек. Нова пошта, Укрпошта, усі відомі банки.

Стадіон, Спорт Лайф за 15 хвилин пішки. Випити кави можна одразу біля будинку. Кафе та ресторани, МакДональдс, Пузата хата. Поруч церква, парк та кілька скверів.

До метро їхати транспортом 10-15 хвилин, зупинка за 5 хвилин від будинку. Поруч знаходиться залізнична станція Дарниця, звідки так само ходить міська електричка, 10 хвилин їзди до правого берега метро Видубичі, ідеально підходить коли тривога і потрібно на правий берег!

Ціна 25 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном.

Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти!

Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків.

Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами:
1) Є-оселя
2) Житло для ВПО та військових (постанова 280)
3) Сертификат на зруйноване житло

З нами безпечно, якісно, вигідно!
Сиваська вул., 12/2;
площа: 40/16/11 м2;
поверх: 14/25
Дата: Субота, 26 Жовтня 2024

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 1-кімн. квартир: