продаж 1-к квартира Київ, Подільський, 138000 $

Україна / Київ

Особливість і різниця, які варто відчути самостійно і побачити на власні очі - це квартира в житловому кварталі Ліпінка.

Закрита територія, охорона 24/7, постійне відеоспостереження, респектабельні сусіди - це все про безпеку і конфіденційність на вищому рівні.
У кожної квартири на мінус 1 поверсі є містка кладова, а також цей поверх можна використовувати як надійне бомбосховище.

Ремонт в квартирі робився з однією метою: комфортне проживання однієї або двох людей і в ньому втілені всі сучасні тенденції і збережені нейтральні нотки для того, щоб він завжди був актуальним.

Панорамні вікна наповнюють квартиру денним світлом на максимум, а різноманітні зони освітлення дозволяють комфортно проводити вечори в обраній Вами атмосфері.

Бажаєте прийняти велику компанію друзів або насолодитися читанням книжки на чудовому кріслі, або провести час на власній терасі не виходячи з квартири і на свіжому повітрі - всі ці опції доступні, продумані та передбачені.

Все це можливо тут, в цьому ЖК і в цій квартирі.

В ремонті виключно надійні і не класичні матеріали, які буде не важко оцінити вже при перегляді квартири. Якість ремонту гарантує його збереження ще на довгі роки і навряд чи щось прийдеться перероблювати.

До речі, в цьому будинку на випадок виключення світла взимку передбачено генератор, який забезпечить роботу власної котельної на даху, а це гарантія тепла для Вас і Ваших близьких.

В будинку також є ГАЗ, який можна без проблем підключити і отримати додаткову автономність.

Адреса: м. Київ, вул. Сергія Данченка б. 18-А

Пропозиція без комісії для покупця і без зайвих прихованих платежів.

Презентацію і перемови буде проводити єдиний представник власника сертифікований ріелтор В’ячеслав Козак.
Сергея Данченко ул., 18А;
площа: 58/14/28 м2;
поверх: 3/6
Дата: Середа, 2 Жовтня 2024

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 1-кімн. квартир: