Формула омолодження

Україна / Київ

Коли багато жінок усвідомлюють те, що жіночі гормони мають незаперечне значення для здоров'я і краси, вони поспішають приймати хімічний естроген. Вони не знають, що цим вони перешкоджають секреції гормону яєчників, руйнують людський внутрішній баланс, хоча це зовні робить їх гарніше, але насправді, ще більше прискорює старіння. Екзогенні гормони викликають серцево-судинні та цереброваскулярні захворювання, а також інші захворювання, при яких рівень смертності зростає на 67%, на 42% збільшується небезпека раку матки, раку яєчників, раку молочної залози, гінекологічних захворювань.
Вживання продукту «Формула Омолодження» корпорації ШенЛунг зробить так, що старіння і хвороби більше не потурбують жінок. «Формула Омолодження» відродить вогонь молодості, додасть жінці здоров'я і чарівність на все життя.
«Формула Омолодження» виробляється з натуральних трав. З них витягуються найефективніші компоненти, які є продуктами здорового харчування. Препарат забезпечує синтез естрогенів, запускає внутрішні механізми людини, допомагає нервовому центру відновити командування над яєчниками для секреції естрогену природним шляхом і ефективно підтримувати збалансований рівень естрогену.
«Формула Омолодження» є джерелом вироблення власних статевих гормонів, які не можуть спричинити за собою побічні ефекти. Він створений безпосередньо на основі рослин, які можуть насичувати живильними речовинами яєчники, а ті, в свою чергу, безпосередньо брати участь в обмінних процесах всього організму.
Після прийому препарату протягом 30 днів, гіпоталамус, гіпофіз, яєчники будуть перебуває в оптимальних умовах для підтримки балансу секреції естрогенів. таким чином, здійснюється контроль над нервової, ендокринної, імунної та репродуктивної системами організму. У результаті вони працюють правильно і оновлюють стан жіночого організму.
Вже через 15 днів прийому цього продукту симптоми нездорового організму почнуть зникати, після 30 днів, гіпоталамус, гіпофіз, яєчники перебувають в оптимальних умовах, підтримується баланс секреції естрогенів і, таким чином, здійснюється контроль над нервової, імунної та репродуктивної системами організму. В результаті чого, відбувається його оновлення.

Другий крок до краси і здоров'ю: підвищити здатність до анти-окислювальних процесів.
Зморшки є результатом послаблення функцій ДНК, вільні радикали збільшують пагубний вплив зовнішнього середовища на шкіру. Антиоксиданти можуть запобігти і відновити пошкоджені ДНК, як зовні, так і зсередини, сповільнюється процес старіння.
Основним активним інгредієнтом в «Формула омолодження» є флавоноїд, це прекрасний антиоксидант. Цей флавоноїд викликає захоплення вчених-косметологів. Як анти-окислювальна речовина, він має більш ніж 2000 видів, зазвичай міститься в рослинах, його хімічна структура дозволяє ліквідувати вільні радикали. За результатами наукових досліджень, було доведено, що цей флавоноїд, по своїй загальній антиоксидантної активності, перевершує вітаміни С, Е.
Застосування «Формули омолодження» може нейтралізувати рівень зашлакованості при неправильному харчуванні й активізувати анти-окислення клітин, що допоможе запобігти їх старіння, уповільнити старіння органів тіла, а також підвищити імунітет для протистояння хворобам і в той же час, уповільнити старіння шкіри. А зовні підвищити пружність шкіри, прибрати зморшки, пігментацію, висип і свербіж. Шкіра стане гладкою і м'якою, оновленою і молодою.
З «Формулою Омолодження» - жінка - витончена, красива, впевнена в собі!
При довготривалому застосуванні «Формули Омолодження» провідність нервових закінчень гіпоталамуса і командна функції ендокринних залоз повністю відновлюється, яєчники отримують достатнє харчування для секреції естрогенів. Життєві системи й органи наповнюються життєздатністю, жіноча чарівність розкривається, і вона може повністю радіти гармонії життя, у заміжніх жінок відновлюється гармонія подружнього життя.
Гарна шкіра: це здоровий рум'янець на щоках, гладка шкіра, відсутність пігментації, зменшення глибини зморшок - все це впливає на гарний настрій.
Здорове тіло: підвищення м'язової пружності, в тому числі і грудей, усунення надлишкових жирових відкладень, фігура стає витонченішою і стрункішою; налагоджується менструальний цикл, зникають хворобливі відчуття під час менструації, усувається дратівливість, безсоння, депресія, біль у грудях, м'язові болі, набряки й інші симптоми.
Душевний комфорт: такі симптоми як безсоння, неглибокий сон, сонливість підуть у минуле. Приймаючи цей чудовий продукт, Ви можете засипати швидко, спати міцно, прокидатися легко, станете спокійніше та наповнитесь життєдайною енергією.
Эмоційна стабільність: підуть у минуле дратівливість, депресія, байдужість, підозрілість, смуток, а також проблеми менопаузи. З'являється емоційний спокій, впевненість у собі і в своїх силах.
Сильні ноги: за рахунок вироблення організмом власного естрогену зміцнюються кістки, і знімається больовий синдром, викликаний остеопорозом, і тепер Ви можете отримувати задоволення від тривалих прогулянок.
Протизапальна і антибактеріальна дія: відбувається завдяки підвищенню імунітету жінки, який допомагає впоратися з хронічними запальними захворюваннями.
Сексуальність: сприяє овуляції і підвищує сексуальне бажання і здатність отримати насолоду від близькості.
Призначення «Формули Омолодження» всім жінкам:
- для профілактики і підтримки жіночого здоров'я
- у яких знижене або відсутнє вироблення естрогену
- мають ендокринні розлади
- під час менопаузи
- які прагнуть бути завжди привабливими
- які мають патології менструального циклу
- страждаючим від дисменореї
- страждаючим підвищеною сухістю шкіри
- мають запальні гінекологічні захворювання
- для всіх жінок середнього віку.
Склад: екстракт з якірці стелющихся.
Форма випуску: 90 капсул.
Перегляньте відео: https://www.youtube.com/watch?v=XjzszsBpPuE
phone (067) 238-57-82
(066) 174-10-84
(093) 096-38-96
email [email protected]

Телефон:
0672385782
Email не вказано

Інші оголошення в категорії Послуги » Краса, Здоров'я: