Виготовлення аеромен-рукомахів, зазивал

Україна / Київ

Виготовляємо під замовлення, вже понад 28 років, якісні повнокольорові надувні товари для бізнесу та реклами.
Наша компанія виготовить для Вас оригінальні ексклюзивні аеромени-рукомахи / зазивали будь-яких розмірів, швидко та якісно. У наших аероменах-зазивалах динамічний елемент – рука, хвостик, волосся та інше. Усі пневмоконструкції власної розробки та виготовляються на нашій виробничій базі у м. Києві, Україна. Надувні фігури виготовляються нами на сучасному імпортному (Корея, Японія), якісному обладнанні останніх поколінь. Виконуємо замовлення з якісних матеріалів, застосовуємо оригінальне сублімаційне чорнило, а також технічні спец тканини підвищеної міцності типу Oxford. Повнокольорове зображення наноситься шляхом яскравого та стійкого до погодних умов сублімаційного друку.
Пневмоконструкція аеромен-рукомах може працювати як у приміщенні, так і на вулиці. У складеному вигляді займає до 15% робочої форми.
У комплектацію до пневмостенду аеромен - зазивала входить надійне електрообладнання та міцна оболонка. Наші Аеромени завжди проходять декілька внутрішніх перевірок та відвантажуються у повній комплектації.
Стережіться підробок!
Web адреса: aker.com.ua
Дата: Вівторок, 24 Вересня 2024

Інші оголошення в категорії Послуги » Поліграфія, реклама: