Декоративна гіпсова плитка Австрія Сіра

Україна / Київ

Декоративна гіпсова плитка Австрія Сіра
Декоративна гіпсова плитку «Австрія» Сіра під стару цеглу виготовлена «Brick Wall» за прямою ціною (380 грн-1м2). В упакуванні 1 метр квадратний площі покриття. Сіра плитка з гіпсу відтворює вигляд старої австрійської цегли. Фактурність поверхні відповідає цегляним виробам Європейської цегляної продукції минулого сторіччя.
Легкий сірий тон плитки з гіпсу напасть вишуканої індивідуальності вашого інтер’єру. Приємна текстура поверхні та різноманітність переходів від світлішого до більш насиченого кольору стане окрасою сучасного інтер’єру у світлих сірих тонах.
Гіпсова цегла Австрія сіра в інтер’єрі
Декоративна гіпсова сіра цегла органічно виглядає на стінах в сучасних інтер’єрах: офісних приміщеннях, квартирах, кафе. Розмаїття фактури з цікавим забарвленням водночас відтворює старовинну цегляну кладку та надає сучасного звучання. Легкий монтаж на стіни. Неповторний вигляд, екологічність матеріалу та стійкість до подряпин та інших впливів буде актуальним декором на тривалий час. Сіра Австрія містить цеглини фабричних клейм. Гіпсові кутові елементи значно спростять монтаж на укоси.
Переваги декоративної гіпсової плитки «Австрія» від BRICK WALL
Міцність матеріалу
Екологічність виробу
Автентичний рельєф
Невелика вага
Різноманітність фактури цеглин
Легкий монтаж на стіни
Звертайтесь в інтернет-магазин декоративної гіпсової плитки BRICK WALL та замовляйте цікавий декор для стін вашого дому, магазину, кафе або комерційних приміщень за невисоку ціну.
Докладна інформація та ціни на сайті: https://brickwall.com.ua/
Пересилаємо поштою по всіх містахта районних центрах України.
Web адреса: brickwall.com.ua/hipsova-plytka-avstriia-sira/
Дата: П'ятниця, 23 Серпня 2024

Інші оголошення в категорії Предмети побуту » Будматеріали: