Декоративна плитка Австрійська цегла

Україна / Київ

Декоративна гіпсова плитка «Австрія» AUSTRIA
Гіпсова плитка колекції «Австрія» це штучний екологічний декоративний камінь, що імітує старовинну цеглу виготовлений з натуральних компонентів. Моделями служить реальна стара цегла часів Австро-угорської імперії. Ціна вказана за 1 метр квадратний декоративної плитки. В коробці вкладено декілька цеглин з фабричним клеймом того періоду та власних розроблених штампів. Завдяки великому різновиду гіпсових цеглин, фактура має більш як 50 варіантів та постійно доповнюється новими зразками. Декоративний матеріал широко застосовується для внутрішнього оздоблення стін квартири, заміського приватних котеджів, офісів, ресторанів та інших торгових приміщень. Наявність кутових елементів цегли значно полегшать монтаж на кути.
В інтернет-магазині Brick Wall представлена плитка з гіпсу Австрія в таких кольорах:
1. Біла (без барвників)
2. Сіра (світло сірі відтінки)
3. Кавова (кавові тони з переходами)
4. Пісочна (жовтувато охристі відтінки)
5. Червона автентична (оранжево червона, перепалені краї)
6. Бордова (вишнево фіолетові відтінки)
Інтернет-магазин BRICK WALL пропонує гіпсову плитку Австрійську цеглу, яка безумовно припаде до душі багатьом покупцям. Елегантний реалістичний вигляд цегляної стіни та невисока ціна станепріоритетому виборі декору. Ціни та докладна інформація на сайті: https://brickwall.com.ua/
Надаємо консультації з самостійного монтажу та відео інструкції. Вишлемо зразки для ознайомлення. Надсилаємо декоративну плитку новою поштою у всі міста України.
Придбайте Декоративну плитку Австрійська цегла саме у нас.
Web адреса: brickwall.com.ua/gipsova-plytka-avstriya/
Дата: Субота, 24 Серпня 2024

Інші оголошення в категорії Предмети роботи » Сировина, матеріали: