Україна / Запоріжжя
Екстракт дубовий водний - натуральний продукт, виробляється з спеціально відібраної і обробленої деревини дуба віком понад 100 років. Природна сушка клепки проводиться під відкритим небом не менше 18 місяців. Являє собою рідину темно-коричневого кольору без сторонніх включень, що не містить хімічних ароматизаторів і барвників. Допускається випадання осаду під час зберігання. Осад повністю розчиняється в водно-спиртовому розчині. Колір - від коричневого до темно-коричневого однорідної забарвлення. Навіщо це потрібно? Дубовий екстракт має аромат і смак характерний для водної витяжки дуба з пряними, ванільними та горіховими тонами без сторонніх запахів, запахів цвіли і підгоріла. Готова композиція екстракту дубового призначена для використання в процесах виробництва алкогольних і безалкогольних напоїв, вин, бренді, а також у харчовій і фармакологічній промисловості. Екстракт дубовий збагачує напій ароматообразующімі компонентами дуба і дозволяє скоротити цикл приготування готового напою. СКІЛЬКИ додавати? Доза введення екстракту в напій визначена в лабораторних умовах пробним методом, вона перебувати в інтервалі 0055 - 2%. Доза для бренді - 0,6 - 1,8% (на 1 літр напою - 6 - 18 мл екстракту.) Доза для вин - 0,01 - 0,5% Скільки витримувати? Додайте необхідну кількість екстракту в напій. Ретельно струсіть. Дайте настоятися всього лише 3 (три) дні! Напій готовий. Якість не гірше ніж з тріскою або в бочці.