Проколы под дорогой Винница

Україна / Вінниця

Особливості застосування технології ГНБ - Вінниця
Технология прокола дозволяє прокладати комунікації діаметром в межах 6,5 - 80 см. Тому вона часто використовується при прокладці електричних кабелів, каналізаційних мереж та водопроводів. При виконанні прокола проводиться бурение пилотной свердловини малого діаметра в місці, де буде виконуватися робота. Впоследствии скважина збільшується до необхідного діаметру.
Перед початком буріння спеціалісти беруть грунтові проби, аналіз яких дозволяє підбирати потужність бурової установки. Це необхідно, тому що грунт у різних місцях відрізняється за щільністю та складом, а також може містити тверді вкраплення.
Метод ГНБ передбачає застосування спеціальної техніки, для розташування якої потрібна місце. Також нужна достатня площа для розміщення бурових труб. Предварительный осмотр места работы дозволяє визначити можливість застосування технології, враховуючи дані проектної документації.
Переваги технології ГНБ
У порівнянні зі традиційною укладкою інженерно-технічних комунікацій у траншеях, прокол дозволяє зменшити фінансові витрати, так як при прокладці кабелів і трубопроводів потрібні менше спецтехніки та робочих.
 Отпадає необхідність у ремонті проезжей частини та відновлення зелених насаджень над місцем прокладки комунікацій.
Сокращаются строки виконання робіт, оскільки буріння свердловин і протяжність інженерних комунікацій вимагає менше часу, ніж традиційні способи укладання.
 Відсутність необхідності зупинки підприємств або перекриття двигуна на авто- і залізних дорогах. ГНБ прокол дозволяє прокладати комунікації, не пошкодити територію та уникнути блокування роботи на ньому.
Сохраняется цілость ландшафту в місцях проведення робіт, що особливо важливо на території історико-архітектурних пам'яток.
Приклад застосування технології ГНБ
Прокол під Хмельницьким шосе, виконаний нашою компанією, служить наочним прикладом використання цієї технології. Горизонтальне бурение пройшло на 80 метрів. Було уложено два труби з поліетилену діаметром по 110 мм каждая. Продолжительность робіт склала 8 часов.
Web адреса: www.ingloryservice.com

Інші оголошення в категорії Послуги » Будівництво, ремонт: