продаж готель Яремче, Яблуниця, 400000 $

Україна / Яремче

Площа готелю 650 кв. на ділянці 10 соток (у власності). Має 3 поверхи та мансарду. Побудований на бетонному фундаменті, дах із металопрофілю, будівля утеплена зсередини та зовні. Четвертий (мансардний) повноцінний поверх (1.5-5 метрів стеля) використовується як опенспейс для проведення конференцій, майстеркласів, тренувань і т.і. Також є менший тенісний зал.
В окремій двоповерховій будівлі технічного призначення площею 55 кв.м. твердопаливний котел та приміщення технічного призначення.
Готель має 17 номерів, включаючи всі зручності і повністю мебльовані, в тому числі комфортні 2-х місні номери, та номери для розміщення від 4 до 6 осіб.
На першому поверсі рецепція та приміщення столової з кухнею (є все необхідне обладнання та посуд).
На об’єкті є пральня, 2 електро котли, автономна бойлерна система, автономна насосна станція на два колодязі (автономне опалення, гаряча та холодна вода). Встановлений потужний дизель-генератор, система протипожежної сигналізації, внутрішнє та зовнішнє відеоспостереження, бездротовий інтернет (Wi-Fi роутери на кожному поверсі, smart tv, телебачення обладнане в 8 номерах), приміщення для персоналу. Каналізаційна система септик.
Готель має вигідне місце розташування і знаходиться в першій лінії вздовж дороги до гірськолижного курорту Буковель (приблизна відстань становить 10 км, до Яремча 20км). Перед готелем обладнана парковка.
Ціна $400000. Без комісії.
Винагорода для ріелторів.
Олексій 0665001500
Героїв Майдану, 1а;
площа: 705 м2;
готель, кількість приміщень: ;
ділянка: 10 сот.
Дата: Неділя, 13 Жовтня 2024

Телефон не вказаний
Написати автору

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Комерційна нерухомість: