продаж кімната Київ, Шевченківський, 20000 $

Україна / Київ

Комфортна та укомплектована кімната в гуртожитку!

Продається затишна кімната в гуртожитку на вулиці Новоукраїнській, 2/6. Розташована у блоці, що складається з 8 кімнат. Блок чистий, в охайному стані. Сусіди сімейні, спокійні, всі працюючі. Встановлені металопластикові вікна, є все необхідне для комфортного проживання.

Кімната повністю мебльована та оснащена технікою. Є велика шафа-купе, двоспальний диван, розкладне крісло, письмовий стіл, стільці, холодильник, мікрохвильова піч, телевізор, пральна машина тощо.

Цегляна будівля 5-поверхового гуртожитку в досить охайному стані, два входи. Тихий і доглянутий двір, який знаходиться далеко від загазованих автомагістралей. Є дитячий майданчик та місця для паркування.

Будинок знаходиться у спокійному, затишному районі. Поряд Сирецький та Дорогожицький парки, дитяча залізна дорога, американське посольство, ринки, магазини, супермаркети, банки, школи, гімназії, дитячі садочки тощо.

Однією з переваг даного обєкту є чудове розташування. Поряд з будинком багато маршруток, які їдуть в різні кінці міста та 3 станції метро, до яких 10-15 хвилин пішки: Берестейська, Дорогожичі, Сирець.

Усі подробиці про кімнату та про її придбання за телефоном.

Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти!

Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків.

Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами:
1) Є-оселя
2) Житло для ВПО та військових (постанова 280)
3) Сертификат на зруйноване житло

З нами безпечно, якісно, вигідно!
Новоукраїнська вул., 2/6;
площа: 18 м2;
поверх: 5/5
Дата: Субота, 21 Вересня 2024

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Кімнати гостинки: