Декоративна гіпсова плитка «КЛАСИЧНА» Біла

Україна / Київ

Декоративна гіпсова плитка «Класика» біла продається за прямою ціною виробника. В коробці 1 метр квадратний виробів для монтажу на стіну без шва.
Гіпсова плитка КЛАСИЧНА білого кольору виготовляється з власних поліуретанових форм. Не глибокий рельєф поверхні, прямі краї відтворюють оригінальний декор імітації цегляної кладки в сучасному інтер’єрі. Використовується в оздобленні стін, колон, камінів у класичних інтер’єрах. Білий колір декоративної плитки буде доречно виглядати в інтер’єрі кімнати та коридору. Цегла використовується для внутрішнього оздоблення. Одна з найбільш популярних видів декору має широке застосування в облицюванні різних приміщень. Біла цегляна стіна є актуальним декоративним фоном в сучасних квартирах в стилі Мінімалізм.
Ненав’язливий сучасний вигляд, низька ціна виробу та можливий простий монтаж своїми руками стане пріоритетним вибором. Вироби декоративної класичної цегли міцні та легко обробляються. Нескладний процес облицювання дозволяє виконати всю роботу самостійно.
Біла клінкерна цегла призначена для внутрішнього оздоблення стін зі швом або без нього. Після монтажу гіпсова плитка лакується або фарбується в білий колір. При бажанні фарбується в інший яскравий модний колір в залежності від задуму дизайну квартири чи офісу.
Розміри гіпсової цегли КЛАСИКА
довжина – 230 мм
ширина - 65 мм
товщина – 10 мм
Основні характеристики:
Колір: Білий
Матеріал: Гіпс
Форма: прямокутна
Кількість в1-м.кв -64 шт.
Вигляд: Імітує кам’яну цеглу
Площа покриття без врахування шва
Поверхня: рельєфна.
Тип поверхні: фактурний
Виробник: Brick Wall
Колекція: Класика
Країна виробник: Україна
Ступінь блиску: матова
Площа покриття упаковки: 1м2
Тип плитки: настінна
Призначення: Для внутрішнього оздоблення приміщень
Переваги декоративної гіпсової плитки «Класика» від BRICK WALL
1.Міцність виробів
2.Екологічність
3.Гарний рельєф
4.Невелика вага
5.Стильний вигляд
6.Звукоізоляційні властивості
7.Простота облицювання стін
Декоративна цегла з гіпсу Класика білого кольору забезпечить швидкий та бюджетний ремонт. При мінімальних витратах ви отримаєте ефектний декор на стінах вашого дому. Звертайтесь до нас та отримаєте класичну гіпсову плитку для стін вашого дому, офісу, кафе та інших приміщень за невисоку ціну. Вичерпну інформацію та актуальні ціни на сторінці сайту BRICK WALL:
https://brickwall.com.ua/hipsova-plytka-klasychna-bila/

Оглянути та обрати товар можна в нашому офісі у Львові. Всі види продукції надсилаємо Новою поштою та Делівері по всіх містах та обласних центрах України.
Web адреса: brickwall.com.ua/gipsova-cegla-klasika/
Дата: П'ятниця, 23 Серпня 2024

Інші оголошення в категорії Предмети побуту » Будматеріали: