Україна / Київ
Рисове борошно – застосування під час виробництва виробів переробки рибопродуктів.
У випадку, коли високий вміст вільної вологи в рибних виробах небажаний і треба посилити зв'язок між його компонентами, ми пропонуємо в рибну сировину вводити добавку – рисове борошно. Це актуально під час виробництва рибних консервів, рибних паштетів, рибних сосисок, оселедцевого масла, також рекомендуємо застосовувати рисове борошно при паніруванні рибних напівфабрикатів.
Так, наприклад, при виготовленні рибних сосисок, паштетів, котлет і т.д. головне завдання – утворення певної консистенції, яка відповідає заданим органолептичним вимогам. У зв’язку з цим, борошно рисове можна використовувати не тільки для заміни рибної сировини в рецептурі, але й, головним чином, для отримання необхідної консистенції, тому що рисове борошно має високі і стабільні функціональні властивості (вологоутримуючі, жироутримуючі, гелеутворюючі здібності).
Рекомендована гідротація борошна рисового:
· При виробництві рибних сосисок, котлет – 1:4;
· При виробництві гомогенізованих рибних консервів – 1:6.
факс: 0993730069
Web адреса: www.agrosnab-kiev.zakupka.com
Дата: Неділя, 3 Листопада 2024