Будинок в центрі смт. Ставище

Україна / Ставище

Продається земельна ділянка площею 9 соток з житловою будівлею у самому центрі мальовничого селища Ставище. Це можливість жити неподалік культурно-освітніх, торгівельних, адміністративних установ. Не більше п’яти хвилин до дитячого садочка, стадіону, парку. Школа зовсім близько, тож під час перерви Ваша дитина зможе приходити додому пообідати. Шлях до школи не перетинає жодної вулиці, по якій їздять авто.
Ще одна важлива перевага цієї чудової ділянки – вона розташована осторонь від доріг, у тихому місці. Вам не дошкулятиме автомобільний шум, а повітря завжди залишатиметься чистим і прозорим.
Будинок побудований в шістдесяті роки минулого століття. Його архітектура та інтер’єр відповідають стилю та духу тієї епохи. До споруди підведені всі, необхідні для комфортного життя, комунікації. Поряд з будиночком - фруктовий сад. Це місце, де пробуджуєшся під спів солов'їв, по обіді - спілкуєшся з кмітливими рудими білочками, а коли начне сутеніти - пересікаєшся на стежині в садку з родиною їжачків.
Кращого місця ви не знайдете на мапі Ставищ.
Тел.: (068) 811-68-68, (095) 722-07-13.

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Будинки: